Haberler

Bir fatura isyanı da şarkıcı Serkan Kaya'dan! Faturayı görünce "Çok çalışmak lazım" dedi

Güncelleme:

Şarkıcı Serkan Kaya, evine gelen 9 bin 800 liralık faturaya isyan etti. Kaya, faturayı paylaşıp "Bizi de ihmal etmemişler, sağolsunlar" dedi. Ünlü şarkıcı daha sonra konser programını paylaşarak "Çok çalışmak lazım" notunu düştü.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, Yeşim Salkım gibi isimler artan zamlardan sonra gelen faturaları paylaşarak sitem etmişti. Ünlü isimlerin elektrik ve doğal gaz faturası isyanına şarkıcı Serkan Kaya da dahil oldu.

KAZANDIĞI PARAYI BAĞIŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde"Kim Milyoner Olmak İster"e katılan ve kazandığı 100 bin TL'lik para ödülünü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlardaki çocukların ihtiyaçları için bağışlayan Serkan Kaya, bu hareketiyle takdir toplamıştı. Ünlü şarkıcı şimdilerde ise son paylaşımıyla gündemde.

Bir fatura isyanı da şarkıcı Serkan Kaya'dan! Faturayı görünce 'Çok çalışmak lazım' dedi

10 BİN LİRAYA YAKIN GELEN FATURAYA İSYAN ETTİ

Serkan Kaya evine gelen 9 bin 800 TL'lik elektrik faturasını paylaştı. Kaya, "CK enerji bizi de ihmal etmemiş sağ olsun" yorumunda bulundu. Şarkıcı daha sonra ise konserini paylaşarak "Çok çalışmak lazım" notunu düştü.

Bir fatura isyanı da şarkıcı Serkan Kaya'dan! Faturayı görünce 'Çok çalışmak lazım' dedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elektrik Faturası Serkan Kaya Haberler

500

Yorumlar (8)

Vatandaş:

10 binlira fatura yakacak kadar malzeme kullanmışsın ki gelmiş bu neyin artistliği bana niye 250 300 geliyo demekki evinde yok yok bu nasıl evse artık

22
32
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Boş yapma kademeli tarife var. 1 wat fazla yak iki katı geliyor.. küçücük kepapciya 3800 gelmiş 4 lamba bir TV bir klima var.. insanların genel alışkanlığı aynıdır. İki ay önce isyan etmeyen isyan ediyorsa var bir sorun..

yanıt6
yanıt4
Mustafa TekkaleMMM:

Bitirdiler bizi.. yakında petrol de 20 TL olur

41
9
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ulan nedense hep israf içinde yaşayan ve sanatçılar fatura paylaşıyor. gitki evinde ne kadar teknolojik cihaz varsa almış. fabrika gibi enerji yakıyor. adam olun dürüst olun be.

18
7
yanıtYanıtla
Semih Özcavdar:

PARA SAYMA MAKINELERINIZ HARCIYORDUR O ELEKTRIGI

10
13
yanıtYanıtla
Emin Kiraz:

Serkan kaya 5500 kw yakarsan gelir kardeşim ne yapıyon fabrikamı işletiyon

16
6
yanıtYanıtla
osman :

3 1 ,, 110 m2 evime 330 TL fatura geldi. Ki 4 gün aşırı soğuklarda kombi ye destek günde 4 saat klima çalıştırdım. İyice için çivisini çıkardınız.

11
4
yanıtYanıtla
kerem can:

Yaktığın kW da göster

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title