Haberler

Bir dönem Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan Acun Ilıcalı konuştu: Manevi olarak kendime yakın görmüştüm

Güncelleme:

Yıllar önce Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan ve birlikte fotoğrafı bulunan Acun Ilıcalı, "Annemlerin rahmetli olduğu dönemde manevi olarak kendime yakın görünce görüşmeye başlamıştım. 1-2 sene örgütte yer aldım, saçmalıkları görünce de çıktım" itirafında bulundu.

Kanalı ve futbol kulübü ile adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı, Adnan Oktar örgütünde yer almasıyla ilgili konuştu. Oktar'ı en son 35 sene önce gördüğünü söyleyen Ilıcalı, "Annemleri öldüğü dönemdi, manevi olarak kendime yakın bulmuştum" dedi.

"İÇİNDE BULUNDUĞUM ORTAMI BEĞENMEDİM"

Gazeteci Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Adnan Oktar'ın kendisi için "Talebem" demesi ve çıkan fotoğrafı hakkında "Bahsedilen yılda ben 19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönemdi. Manevi açıdan kendime yakın gördüğüm dostlarımla birlikte belli bir dönem görüşmüşlüğümüz oldu. İçinde bulunduğum ortamı beğenmediğim için çıkmıştım" dedi.

Bir dönem Adnan Oktar'ın örgütünde yer alan Acun Ilıcalı konuştu: Manevi olarak kendime yakın görmüştüm

FOTOĞRAFIN HİKAYESİNİ DE ANLATTI

Çekildikleri toplu fotoğraf hakkında da konuşan Ilıcalı, "Bundan tam 35 sene önceydi. Ben 1-2 sene Adnan Hoca'yı görmüştüm. Fotoğrafın çekildiği yer de Anıtkabir'dir. 35 yıldır görmüyorum, alakam da olmadı. Buna ne yapmak lazım ki? Ben yıllardır hiç görmedim, yan yana gelmedim. Saçmalıkları görünce ayrıldım zaten. Bu durumun konuşulmasını çok saçma buluyorum. Dinin ve maneviyatın güzel bir şey olduğu, iyi insan olmanın güzel bir şey olduğu konuşuluyordu. Bu yüzden de ilgimi çekmişti. İyilik, güzellik ve dostluk anlatılıyordu" şeklinde konuştu.

891 YIL HAPİS CEZASI ALDI

2018 yılında yapılan operasyonla tutuklanan Adnan Oktar, örgüt yöneticiliği, cinsel istismar, eğitim hakkının engellenmesi, eziyet, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve kişisel verilerin kaydedilmesi suçlarından toplamda 891 yıl hapisle cezalandırıldı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Acun Ilıcalı Adnan Oktar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

tövbekar 34:

bizde yedik tele vole muhabiri iken hangi kara ile kanal satin aldin ingiltereden 2 takim satin aldin yaptigi programlar yayinlar türk aile yapisinin altina dinamit koymak malayani ahlak edep disi programlar

344
28
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Acunun su ulkeye ne faydası olmus?

326
27
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

para nerde sen ordasın acun

243
14
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

her insan hata yapabilir bu yüzden sayın acun ılıcalıyı çok iyi anlıyorum çünki bende yıllar önce aynı öyle çok büyük bir hata yaptım şimdi ALLAH AFFETSİN elim kırılsaydıda vermeseydim birine? 22 sene önce oy verdim durum malumunuz reçel yapalım dedik ama ortaya turşu çıktı halbuki biz reçel yapmak istemiştik onun için NE İSTEDİLERSE DE vermiştik

118
89
yanıtYanıtla
pentakill lol:

belgeselini izleyin insanları nasıl tuzağa çekmişler çok üzüldüm ya milletin çoluğuna çocuğuna kıymışlar resmen :(

134
5
yanıtYanıtla
bekir yapici:

tek aciklamadigi aylikli bir tv kameramaniyken aniden tv kanali satin alacak milyon dolarlarin kaynagi nerden buldugu servivor ve tv kanalinin elemanlarin kitalar arasi sürekli ucan özel jetin benzol pilot bakim giderini 3-5 kiydirik reklamla nasil karsiladigi,sabahtan aksama kadar mutfak programi yapan izlenme orani cok düsük olan bir kanaldan bu derece sürekli artan servet sahibi olunurmu?

112
9
yanıtYanıtla
YURİ MAKAROV:

Acun Ilıcalı doğal yollarla zengin olmadı, bu servete hak ederek ulaşmadı bir gün ortaya çıkacak fenomenler gibi.

66
1
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Sayın Acun Ilıcalı'nın yorumu : ''Manevi olarak kendime yakın görmüştüm.'' Hep zaten manevi olarak yakın gördüklerimiz tarafından kandırılmadık mı? Bizde senelerdir dostlarımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz. Saygılarımla.

55
11
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

ACUN KIM ?? : ))

52
11
yanıtYanıtla
Göker Deveci:

Yaptigi programlarda kendisi gibi bir anda zengin oldu

53
6
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title