Haberler

Big Brother'da 1 Milyon Liralık Ödülü Alan İsim Belli Oldu

Güncelleme:

Sinan, Arsel, İdil ve Onur'un yarıştığı Big Brother 2016 finalinde ipi göğüsleyip ve 1 milyonluk ödüle uzanan isim Sinan oldu.

Star TV kanalında yayınlanan ve zaman zaman skandalları ile gündeme gelen Big Brother Türkiye finali nefes kesen bir birincilik yarışına sahne oldu.

NEFES KESEN YARIŞ

Gecenin sonunda Big Brother'ı kazanan kim oldu sorusu yanıt buldu. Big Brother finalinde Arsel, İdli, Onur ve Sinan arasında müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşandı.

BÜYÜK ÖDÜLÜ SİNAN ALDI

Yarışta ipi göğüsleyen ve 1 milyon liralık büyük ödülü alan isim Sinan oldu.

ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİ OLMUŞTU

Skandalları ile gündemden düşmeyen yarışma, Türk örf ve adetlerine uygun olmadığı için zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Big Brother Türkiye Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

Masum:

BIr süru sorun varken insanlari böyle seylerle uyutuyorlar

28
3
yanıtYanıtla
asi:

sinan baştan hak ediyordu yüce rabbimde gördü ona nasip etti oradaki tüm yarışmacıları görpnce insanlığımdan utandım ya sanki ömürlerinde hiç bişey yememişler gibi davranmaları aç gözlülükleri ayıp yaa ama dinan yokluktan gelmiş ama onlar gibi değildi onlardan farkı buydu aslan sinan efendiliği terbiyesiyle asildi hak etti

9
7
yanıtYanıtla
ZALIM:

Sinanı seçecekleri en baştan belliydi oy moy hikaye... Daha kanala adımını attığı gibi başlamıştı ağlanmaya. inanmayın, güvenmeyin, pirim vermeyin

10
5
yanıtYanıtla
Masum:

Yakinda sinan i dizilerdede izlersiniz. . . Merak etmeyinn. . aa bu diziye almislar felan fisman sonrada haa bende ona oy vermistim diye sevinirsiniz. . :o) bravo bu yasta bu zeka, bastadir basta :o)

4
0
yanıtYanıtla
koyu-yorum:

2 dk bile bakmaya tahammül edemedim kim izliyor bunları yav

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title