Haberler

Berkay Hardal'ın Hayranları, Oyuncuyu Görebilmek İçin İsrail'de Kaldığı Oteli Bastı

Güncelleme:

İstanbullu Gelin'deki başarısıyla adını duyuran Berkay Hardal, önceki gün İsrail'de yaşayan hayranlarıyla buluştu. Bazı hayranlar, etkinlik sonrası yakışıklı oyuncunun otelini bastı.

İstanbullu Gelin, İsrail'de izlenme rekorları kırarken, dizinin oyuncuları ülkede şöhret oldu. Dizinin en sevilen karakterlerinden Murat Boran'ı canlandıran Berkay Hardal'ın İsrail ziyareti de ülkede büyük yankı uyandırdı. Bir moda markasının yeni reklam kampanyası için İsrail'e giden genç oyuncu, orada geçirdiği 4 gün boyunca hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

5 BİN KİŞİ KUYRUĞA GİRDİ

Berkay Hardal için geçtiğimiz cuma günü Tel Aviv kentindeki TLV Fashion Mall'da bir hayran buluşması etkinliği düzenlendi. Sabahın çok erken saatlerinde alışveriş merkezinin önünde toplanan ve uzun kuyruklar oluşturan Berkay Hardal hayranları, genç oyuncuyu coşkulu alkışlar eşliğinde karşıladı. 5 bini aşkın kişinin katıldığı etkinlikte bazı hayranlar heyecandan gözyaşlarına boğulurken, bazıları da çığlıklar atarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Berkay Hardal'ın Hayranları, Oyuncuyu Görebilmek İçin İsrail'de Kaldığı Oteli Bastı

BBG EVİNİ ZİYARET ETTİ

Berkay Hardal, İsrail'in en çok izlenen televizyon programları arasında yer alan "Biri Bizi Gözetliyor" konseptli "Big Brother Israel" programına da VIP konuk olarak katıldı. Hardal, yarışma evini ziyaret edip yarışmacılarla bir araya geldi.

HAYRANLARI OTELİ BASTI

Genç oyuncu, ülkede geçirdiği 4 gün boyunca katıldığı organizasyonlar dışında otelden dışarı çıkamadı. Konakladığı otele baskın yapan hayranları, Berkay Hardal'ı görmek için saatlerce bekledi. Fanatik hayranlar zaman zaman otel görevlilerine de zorlu anlar yaşattı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berkay Hardal İsrail Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Bir Fikir:

İsrailli Natalie Portman İsraili ırkçılıkla suçladığı için ödül almaya bile ülkeye gitmez. Bizimkiler de orada etkinlik düzenler.

26
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu haberin hiçbir önemi yok.,haber bile degil.

20
1
yanıtYanıtla
Fırfır:

Aynen Katılıyorum Dürbnlü.

yanıt9
yanıt1
HUZUR İSLAMDA:

yıkılasın israil enkazın göreyim sana ülke diyenin yüzüne tüküreyim N. F. K

16
4
yanıtYanıtla
garip:

ne tuaf bazı sanatcılar israilden gelen teklifleri red eder bizimkiler koşarak gider orda müslümanlara zulum var insanlık ölüyo duyuyormusunuz

13
6
yanıtYanıtla
Karakurt Ali.:

Geçin ALLAH Aşkına, Şımartmayın bunları. . Geçen Senelerde Yapılan gibi, Bizim bir Müzik şirketi, Kendi Sanatçılarının konserlerinde, Bazı Kızlarımıza Para Verip , üst-başlarını yırtıp Sahneye Hücum Etmelerini Unutmadık. . Şimdi Dizi Oyuncularına Aynı Senaryo, , Yersen.

14
2
yanıtYanıtla
PALU:

Hüzünlendim yine bu malın bile binlerce hayranları var yazık çok yazık strese girdim yine

11
3
yanıtYanıtla
PADME:

BU KİM?

9
1
yanıtYanıtla
seval:

kıskananlar çatlasın boşver sen

1
1
yanıtYanıtla
UZAYLI:

Bu kim yaa. Madem çok seviyorlar orda kalsın. Bizimde filistinli kardeşlerimiz var.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title