Haberler

Bergüzar Korel Feribot Kazasıyla İlgili Rapora Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, feribot kazasında hayatını kaybeden Ece Su Yılmaz ve anneannesinin ölümüne ilişkin görülen davanın bilirkişi raporuna beddua ederek tepki gösterdi.

Oyuncu Bergüzar Korel Sirkeci'deki feribot kazasında hayatını kaybeden Ece Su Yılmaz ve anneannesi Şaziye Güleren'in ölümüne ilişkin görülen davanın bilirkişi raporuna Instagram hesabından tepki gösterdi.

ANNESİ SUÇLU BULUNDU

Olayın ardından bilirkişi raporunda anne Ebru Güleren Yılmaz'ın yüzde 45 kusurlu bulunması ünlü oyuncu Korel'i isyan ettirdi. Bergüzar Korel, Instagram hesabından avukatın yaptığı açıklamayı paylaşarak altına şu yorumu düştü:

"Bir aileyi yok ettiniz yetmedi! Şimdi de evladının özlemiyle hayata tutunmaya çalışan bir anneyi onun ölümünden sorumlu tutuyorsunuz. Kapağı açık hareket eden geminin kaptanını değil, o gemiye alelacele bindirilen o anneyi suçluyorsunuz! Üstelik ilk bilirkişi raporunda kaptan %100 asli kusurlu bulunmuşken... O ikinci rapora imza atanlar... O rapora imza atıp, bu yalana ortak olanlar, dilerim ki Ebuşumuzun akıttığı her gözyaşında vicdan azabından boğulun. Boğulun ki anlayın, o karanlık sularda evladı ellerinden kayıp giden o annenin ne hissettiğini."

OLAYIN GEÇMİŞİ

15 Mart 2014 tarihinde Sirkeci İskelesi'nde meydana gelen olayda 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz ile anneannesi Şaziye Güleren yaşamını yitirdi. Aracı kullanan Ece Su Yılmaz'ın annesi Ebru Güleren Yılmaz ile teyzesi Mine Dalkılıç ise yaralı olarak kurtuldular. Kazadan sonra geminin kaptanı Erkan Atalay Levent Dönmez ile usta gemici Özay Yaşar hakkında, "Taksirle ölüme sebebiyet vermek" ve "Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaralanmaya" neden olmak suçlarından 3'er yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bergüzar Korel Instagram Su Yılmaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (48)

Krtal şhinMobil-IOS:

Padişahımız böyle istemiştir herşey normal neden byle tepkı verıyrsn ki!

12
14
yanıtYanıtla
vatanseverAdınız Yazın:

keşke gezidede aynı duyarlılığı göstertseydin o zamanda gittin çapulcuların yanında yer aldın muhteşem süleymanla nice gariban esnaf perişan oldu yakıp yıkanlarla kolkola oldun asker polis şehit olurken neredeydiniz şimdi çıkmış beddua ediyorsun ya sizin aldığınız beddualar bakalım sizi kurtarabilecekmi çapulcu zihniyetli gezi zekalılar

15
11
yanıtYanıtla
actor:

hırsızların arsızların yönettiği bir ülkeden ne gibi bir karar çıksın isterdin

11
14
yanıtYanıtla
.:

BİR DE BİLİRKİŞİ KESİLMİŞ BAŞIMIZA! SENDE GRAM VİCDAN OLAYDI GEZİ KEPAZELİĞİNDE YOLAÇTIĞINIZ ÖLÜMLERE VİCDAN AZABI DUYARDIN! ORTALIĞI KIZIŞTIRIP ÇEŞMEYE KAÇTINIZ, GÜLE OYNAYA TATİL YAPTINIZ, YAZIKLAR OLSUN!

17
8
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

AFERİN KIZIM. . . SANATÇI DUYARLILIĞININ GERÇEK İFADESİ BU. . HALKIN ANLAYABİLECEĞİ BİR KONU VE DURUM. . . SİYASETTEN, RİYADAN VE DE REKLAMDAN UZAK. . .

20
4
yanıtYanıtla
Evlad-ı OsmaniyemobilWeb@haberler.com:

Buda kendini gerçekten hakim sanmaya başladı galiba.Ama ne yapsin milleti dizi mayagı yaptılar.Dizideki oynadigi roller yüzünden sokakta küfüre maruz kalan hatta dayak yiyen bir dizi manyagi Ülkeden bahsediyoruz.

18
6
yanıtYanıtla
zor:

ne ceza verirseniz verin evlat acısından zor değil allah yardımcısı olsun

23
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Kendisini hala karadayidaki hakime hanim zannediyor, bunlari konusacagina suriyedeki cocuklari konus, agzindan bunlar hic cikmaz.

5
17
yanıtYanıtla
herren:

birgün ayni olay seinde basina gelirse sakin buraya gelip aglanma beyin yoksunu.

yanıt12
yanıt4
Türkm@m.m:

Suriyedeki 10 milyon çocuğu ben mi düşünücem ülkemdekiler dururken

yanıt4
yanıt2
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title