Haberler

Beren Saat Bölüm Başı 60 Bin Lirayı Beğenmedi

Güncelleme:

Ünlü oyuncunun, 'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisinde alacağı rol için bölüm başı 80 bin lirada diretmesi yapımcıyla arasında sorun çıkardı.

Yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği 'Muhteşem Yüzyıl-Kösem' dizisinde Beren Saat belirsizliği devam ediyor. 'Kösem' rolü için yapımcı Savcı'yla Saat arasındaki anlaşma ücretler yüzünden bir türlü resmiyete dökülemiyor. Son olarak iki yıl önce ekrana gelen 'İntikam' dizisinde oynayan Saat, bölüm başı ücreti için 80 bin TL olarak diretmesi yüzünden anlaşma sağlanamadığı iddia edildi.

BAŞKA KİŞİLERLE GÖRÜŞMEYE BAŞLADI

Savcı'nın başrol oynatmak istediği Saat'e ise 60 bin TL bölüm başı ücret teklif etmesi ikili arasındaki imzaların ertelenmesine sebep oluyor. Orta yolu bulmaya çalışan Savcı, diğer yandan da anlaşamama durumunda ise 'Kösem' için başka oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Savcı, Beren Saat'in olmaması durumunda 'Kösem' rolü için 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki Meryem Uzerli gibi yeni isimler arıyor. Üç sezon sürmesi planlanan dizi için cast da titizlikle yürütülüyor. Dizide yan rollerdeki oyuncular ise Ankara Devlet Tiyatrosu'ndan seçiliyor. Dizinin ikinci ve üçüncü sezonuna dahil olacak oyuncularda seçilerek, cast çalışmaları tamamlanacak.

DİZİDE BİRÇOK ÜNLÜ OYUNCU VAR

Yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan dizinin belli olan başrollerinde Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Hülya Avşar, Yıldız Çağrı Atiksoy, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy, Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil, Ekin Koç ve Berk Cankat gibi isimler yer alıyor.

2 GÜNDE ÇEKECEKLER

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yapacağı dizinin çekimleri için 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde çalışan tüm set ekibiyle anlaşmaya varıldı. 'Muhteşem Yüzyıl'ın çekimlerinde kazanılan tecrübe ve deneyimle set ekibinin bir bölümü iki günde çekmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Timur Savcı Beren Saat İntikam Magazin Haberler

500

Yorumlar (71)

TSK:

Seviyorum bu kadını.

29
4
yanıtYanıtla
Asuman:

Izemicem izletmicem dizilerini vatan haini vatanimizdan ne kadar para aliyor hulya avsarda varmis dizide hic izlemicemm

16
3
yanıtYanıtla
vatandas:

bu millet aç aç. sen bölüm başına 60 bine olmaz diyorsun. hemde oyunu, 40 bin gencimizi şehit eden pkk yı destekleyen, hdp ye veriyorsun. git kobani dizilerinde oyna. ( not: bu millet aç aç derken, ı phone 6 dan yazmıyorum :))) özellikle belirtmek istedim )

19
0
yanıtYanıtla
halk:

zaten rol aldığı diziler ve filmler bizim örf adet kültür ve inancımızla uyuşmuyordu. kobani veya londra da rol yapsın.

18
0
yanıtYanıtla
reel:

yarışmada ünlü olmadan evveli 2bin liraya mutlu olan kadına bak sen bölüm başı 80 bine burun kıvırmalar falen hani bi ederin giderin olsa amenna ama sırf güzelsin çıtı pıtı sevimli güzelim diye birşey sanma be kendini güzelim inan sana 10 basacak çok kadın var varda işte hayat bu ne edersin seni tuttu kollarından trilyonalrın içine atıverdi haliyle sende kendini çok brşeymişim zannettin kibirli ucuz bir kadın oldun

15
1
yanıtYanıtla
Öner:

Kari koca gıcık iki tip.

15
1
yanıtYanıtla
hg:

başta çok verip azdırmasaydınız yapımcılar

15
0
yanıtYanıtla
nerde hak nerde hukuk:

vatandaş 1 ay yani 30 gün boyunca çalışıyor sırtı kırılıyor aldığı para 1000. tl yani asgari öcret ama bazıları bir filim cevirecek diye milyarları alıyor nerde hak nerde hukuk nerde adalet bunları hiç biri yok çünkü burası türkiye

15
0
yanıtYanıtla
deniz:

Beren saat oynarsa bu dizide ,diziye yazık olur en azından ben seyretmem hdp,ye oy veren TERORISTLERİ destekleyen,de bizim icin TERORISTTİR

10
5
yanıtYanıtla
güzellikte geçer:

Artık pkklıları seyretmiyoruz bu vatana ihanet edenleride kendi gibiler izlesin. . . güzellik geçicidir. .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title