Haberler

Beni Affet'te Büyük Sevinç 30 Eylül 2013 Pazartesi

Beni Affet'te Berat’ın sırrı ortaya çıkmak üzere... Eylül Feride’ye kötü oyunlar oynamaya devam ediyor.

Beni Affet'te Berat’ın sırrı ortaya çıkmak üzere... Eylül Feride’ye kötü oyunlar oynamaya devam ediyor.

Tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen “Beni Affet” hafta içi her gün 16.45’te yeniden ekranda.

Ankara’da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

406.blm

Bebeği Yusuf’un sesini duyarak hayata gözlerini açan Bahar hastaneden taburcu olur. Tüm aile sevinç içinde Bahar’ı karşılarken, Bahar’ı görebilmek için evin etrafında dolanan Berat’ın büyük sırrı ortaya çıkmak üzeredir. Kendisine gelen beklenmedik bir telefon sayesinde Kemal, Berat’la ilgili bu önemli gerçeğin peşine düşer. Öte yandan Umut’un babasının borcunu ödeyemeyen Leyla’yla ilgili bir planı vardır.

Kozan ailesi Bahar’ın eve dönme sevincine ortak olurken, Cüneyt’ten hamile olduğunu söyleyerek aldatılan eş rolünü oynayan Eylül’ün, Feride aleyhine yaptığı çalışmalar meyvesini vermeye başlar. Eylül’ün ortaya çıkarttığı bir fotoğraf nedeniyle Osman Kozan, Feride’yi herkes içinde rezil ederken, Cüneyt de annesine Eylül konusundaki gerçekleri açıklar.

Yayın Günü: 30 Eylül PAZARTESİ

Yayın Saati: 16.45 - YENİ BÖLÜM

Kaynak: Star / Magazin

Ulviye Karaca Beni Affet Eylül Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title