Haberler

Bebek'teki fiyat artışına sinirlenen Berna Laçin, Ersoy Dede'nin yorumuna tepki gösterdi

Güncelleme:

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede, Bebek'teki mekanlarda bir kahvenin 100 TL olmasına tepki gösteren Berna Laçin'e "Bebek'teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem" diyerek karşılık verdi. Dede'nin yorumuna sinirlenen Laçin ise "TRT'ye bildirin şikayetinizi. Nihayetinde maaşınızın bir yarısını ödeyen bu ülkenin kadınları" dedi.

Gündeme ilişkin konularla ilgili yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Berna Laçin, sosyal medya hesabından hayat pahalılığına sitem etti. TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede'nin Laçin'e verdiği cevap sonrası ikili arasında gerginlik çıktı.

BEBEK'TEKİ KAHVE FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ

Bebek'teki mekanlardaki fiyat politikasını eleştiren Berna Laçin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda " Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde kahve içelim dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira. Hani yemeği geçtik artık kahve de termosla parka gideceğiz. İşin kötüsü şehirlerimizde orta alan park falan da yok ki her beton" ifadelerini kullandı.

"BEBEK'TEKİ BANKLARDA OTURMANIZI TAVSİYE ETMEM"

Ersoy Dede de iki kişinin Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girdiği görüntülere atıfta bulunarak Laçin'e "Bebek'teki banklarda oturmanızı tavsiye etmem" yorumunu yaptı.

"TRT'YE BİLDİRİN ŞİKAYETİNİZİ"

Dede'nin sözlerine sinirlenen Berna Laçin ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Mevzu bu efendim; cinsiyetçilikle mücadeleye devam ediyoruz zaten el ele, gerek yere bazı sözleri önemseyip birilerini gündeme getirmeye gerek yok. TRT'ye bildirin şikayetinizi. Nihayetinde maaşının yarısını ödeyen de bu ülkenin kadınları."

Bebek'teki fiyat artışına sinirlenen Berna Laçin, Ersoy Dede'nin yorumuna tepki gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Berna Laçin Ersoy Dede Twitter Bebek Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (10)

ihtiyar:

Bi bitmedi devlet görevlilerine sırf işlerini yaptığı için maaşını ben veriyorum ona göre lakırtıları

101
79
yanıtYanıtla
Mustafa ergiş:

işi alakası olmayan bir konuda,bel altı mesajlar vermekmi kadınlara.utanmaz arlanmaz

yanıt35
yanıt33
Eğrioturdoğrukonuş:

Verecek düzgün cevap bulamayanlar tıpkı polis ve diğer devlet memurlarına yapıldığı gibi 'maaşınızı biz veriyoruz' diye çıkışıyorlar. cahiller.

68
64
yanıtYanıtla
meko:

yorumunu okuyanda seni çift üniversite bitirmiş diplomalı biri zanneder.

yanıt21
yanıt18
Erdoğan Avcı:

Senin varmı lan

yanıt5
yanıt16
mahmut kemal :

Bu kadını adam yerine niye koydun ki Dede'cim adam mı o kadın ?

17
43
yanıtYanıtla
Erdoğan Avcı:

Sen kimsin lan

yanıt26
yanıt13
Erdoğan Avcı:

Lan yancı yorumcular

48
11
yanıtYanıtla
Fakır:

al birini vur ötekine. bir kahve 100 tl ise yazıklar olsun

33
9
yanıtYanıtla
Necdet:

Ersoy dede İstanbul Valisi ve emniyet müdürünü fena eleştirmiş. Ne de olsa asayiş onların sorumluluğunda

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title