Haberler

Başpehlivan İsmail Balaban Survivor 2021'e gitmeden önce Muhittin Böcek'i ziyaret etti

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor güreşçisi, Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, katılacağı Survivor 2021 yarışması öncesi Başkan Muhittin Böcek'i ziyaret ederek, 'şampiyonluk' sözü verdi. Balaban, Böcek'ten helallik istemeyi de ihmal etmedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ASAT Spor Kulübü güreşçisi Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, kardeşi Turan Balaban ve antrenörü Hasan Aydın'ı kabul etti. Ata sporunda ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan, şimdi de Survivor 2021'e gitmek için hazırlık yapan İsmail Balaban, Başkan Böcek'ten hayır ve dualarını aldı.

"HER ZAMAN GÖĞSÜMÜ KABARTTI"

İsmail Balaban'ı "Sarı fırtınam" diye karşılayan Başkan Böcek, Balaban'ın Survivor 2021'de yarışacağı için mutluluğunu dile getirdi. İsmail Balaban'ın ata sporu güreşin önemini gençlere ve Türkiye'ye, hatta dünyaya duyurduğunu belirten Başkan Böcek, "İsmail, er meydanlarında her zaman göğsümüzü kabarttı. Böyle bir evlat yetiştirdikleri için İsmail'in ailesine çok teşekkür ederim. Hocasına da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başpehlivan Balaban 'Survivor 2021'de Antalya'yı temsil edecek

"ANTALYA'YI DOMİNİK'TE TEMSİL EDECEK"

Başkan Böcek sözlerine şunları da ekledi: "İsmail'i güreş sahalarına her zaman dualarımla gönderdim. Şimdi de Dominik Cumhuriyeti'ne gönderiyoruz. Antalya'yı Dominik'te temsil edecek ve tanıtacak. Allah'ın izniyle şampiyon olup gelecek. Her zaman yanındayım. Canla başla kendisini izleyeceğiz. Bu işin üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok. Her yeni yıl bir umut. Umudumuz İsmail Balaban'ın başarılı olması. Şansın bol açık olsun. Survivor, Antalya'dan bir şampiyon çıkaracak. Kendisini dualarla uğurluyoruz."

Başpehlivan Balaban 'Survivor 2021'de Antalya'yı temsil edecek

"ŞAMPİYON OLUP GERİ DÖNECEĞİM"

İsmail Balaban da Başkan Böcek'in övgü dolu sözlerine teşekkür ederek, yarışmada elinden gelenin en iyisini yapacağı sözünü verdi. Dominik'te sadece kendini değil Antalya'yı temsil edeceğini belirten Balaban, "Antalya'yı ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Asla pes etmeyeceğim. Şampiyon olup geri döneceğim" dedi.

Başpehlivan Balaban 'Survivor 2021'de Antalya'yı temsil edecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

İsmail Balaban Antalya Balaban Haberler

500

Yorumlar (37)

Mehmet:

Survior icin helallik ? Sanki vatan icin savasmaya gidiyor Kafayi yemisler

31
7
yanıtYanıtla
Erhan:

Otele yerleşiyorlar istedikleri gibi yiyip içiyorlar sonra çekim zamanı adaya geçiyorlar çekimler bitiyor sonra otele dön keyf yap, bizim halkta bunları soluksuz izler aç kalıyor derler hey Allah’ım

24
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bunlar kafayı yemiş Sankı askere gidiyorlar Survior düzenleyen acun ilicali Üc defa evlenmişten hangi kelite Beklenilir

yanıt6
yanıt1
Polis:

Ülkeyi kurtarmaya gidiyor sanki para kazanmaya gidiyor

11
3
yanıtYanıtla
AFAFASFAS:

NASIL BAŞKAN BU İNSAN NEZAKETEN AYAĞA KALKAR

4
8
yanıtYanıtla
ASSFDSF:

ADAM 65 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI TOPLAM 100 GÜN HASTANEDE YATTI ÖLÜMDEN DÖNDÜ SEN OLSAN SOKAĞA ÇIKMAZSIN KRKUDAN YİNE KABUL ETMİŞ GÖRÜŞMÜŞ GÜCÜ KUVVETİ YERİNDE OLMAYA BİLİR BÖYLE ŞEYLERE TAKILIP KALMAYIN

yanıt6
yanıt0
Adamdır:

Başkadan daha çok halk adamıdır, saygımız sonsuz.

yanıt4
yanıt1
abc:

Survivorde ne isi var? Kaliteliyken kalitesizlestirecek kendisini yazik...

9
1
yanıtYanıtla
Sivaslı:

başkandaki Kibir e bak be yazık gerçekden yazık

3
6
yanıtYanıtla
kabız memed:

Bende Öyle düşünmüştüm ,ama Hastalığından dolayı , Hareket ermesi Sakıncalı olmuş olabilir . Yoksa Ayağa Kalkması icap eder .

yanıt1
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title