Haberler

Yalnızlıktan dem vuran Bahar Candan, parayla arkadaş arıyor

Güncelleme:

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Bahar Candan yalnızlıktan şikayet edip 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını açıkladı.

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Bahar Candan, takipçilerinden şaşırtıcı bir istekte bulundu. Yalnızlığından dem vuran Candan, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekti.

5 bin TL karşılığında kendisine bir arkadaş aradığını açıklayan fenomen isim, "Bahar Candan'a arkadaş olacak iş ilanı. 5 bin TL maaş + sigorta + 3 öğün + 1 ara öğün" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Yalnızlıktan dem vuran Bahar Candan, parayla arkadaş arıyor

SIK SIK İMAJINI DEĞİŞTİRİYOR

Bahar Candan, değişimiyle de gündeme gelmeye devam ediyor. Candan, son olarak saçlarını sarıya boyatması ve verdiği kilolarla adından söz ettirmişti.

Yalnızlıktan dem vuran Bahar Candan, parayla arkadaş arıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bahar Candan Sigorta Haberler

500

Yorumlar (5)

Oguz Alkanat:

Manejerler çalışıyor gündemde tutma çabaları bence. Sanat yok güzellik yok ama ilgi çekmek için tüm uç noktalara temas yapılıyor. Hiç değişmeyen bir yapımız var . Bunu paraya çevirmekte üstlerine yok. Tiktoker lar hergün daha saçma video yaparak takipçi kasıyor. Bahar Candan nesin sen ? kimsin ? özelliğin ne ? ama seni takip eden garip bir kesim var. Ne yazikki ...

12
0
yanıtYanıtla
??????? ?????:

kac gunde bir onuda yaz. ya reklamdan baska bisey degil

9
2
yanıtYanıtla
Saraykent Sanayi Bölgesi:

bize gelsin

7
3
yanıtYanıtla
YuSuF HoCa:

Nasıl yani hem yemek yiyeceksin hem de üste para mi alacaksın, böyle birşey olabilir mi ya...

5
1
yanıtYanıtla
Ali Kilic:

Bu garga sesi duyacagima acliktan nefesim koksun daha iyi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title