Haberler

Ayrılmak Yaradı

Güncelleme:

Hollywood'un ünlü isimleri bahara ayrılıklarla girdi.

LIBERTY ROSS

Eşi Rupert Sanders'ın kendisini aldatmasıyla zor anlar yaşayan Liberty Ross, boşanma kararı aldıktan sonra kendisine özen göstermeye başladı. Erkeksi kıyafetler giyen Ross, ayrılık sonrası renkli ve seksi kıyafetler giymeye başladı.

KATIE HOLMES

Tom Cruise ile evliliği süresince özensiz ve bakımsız görünen Katie Holmes, ayrılık sonrası resmen kendine geldi. Vücut hatlarına yakışan kıyafetler tercih eden ve renkli elbiseler giymeye özen gösteren Holmes, çok hoş görünüyor.

KATY PERRY

Uzatmalı sevgilisi John Mayer ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Katy Perry, ayrılık sonrası seksi ve bakımlı bir imajı benimsedi. Perry, eskiden daha çocuksu ve renkli kıyafetler giyerken şimdi daha kadınsı.

SELENA GOMEZ

Bir ayrılıp bir barıştığı pop yıldızı Justin Bieber ile kesinlikle görüşmeme kararı alan Selena Gomez, ayrılık sonrası kariyerine odaklandı. Bieber ile birlikte olduğu dönemde salaş ve özensiz görünen Gomez, ayrılık sonrası iddialı renk ve kesimdeki elbiselerle seksi bir imaja büründü.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rupert Sanders Katie Holmes Selena Gomez Katy Perry Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title