Haberler

İkinci kuşak ünlülerden akla gelen isimler...

Güncelleme:

'Yak' adlı şarkısı ile adından sıkça söz ettiren Aydın Kurtoğlu'da babasının izinden gidiyor! İşte ikinci kuşak ünlülerden akla gelen isimler...


2-3 yıla Babamla Düet Yapmak İstiyorum.

Gelecekte babası Cengiz Kurtoğlu ile projeleri olduğunu belirten Aydın Kurtoğlu 'Bir 2- 3 yıl içinde babamla düet yapmayı istiyorum. Onun haberi yok daha. Ben ikna ederim. Onun hit bir klasiğini, güzel bir şarkısını, modern sanatla ortada buluşacak şekilde. Aydın Kurtoğlu, Cengiz Kurtoğlu tarzlarını ortada buluşturacaklar ve çok güzel bir eser çıkartacaklar ortaya. Özellikle bu sektöre girdiğim dönemde bana şunu söylemişti: Bak, bu işi yapıyorsan kendi ayakların üzerinde duracaksın. Benden sakın bir şey isteme. Kesinlikle hiçbir şeye müdahil olmam dedi. İyi ki de öyle demiş" dedi.

Babasının izinden gidenler sanatçılar ...

MEHME T ALİ ERBİL: Oyunculuk ve şov dünyasının önde gelen isimlerinden olan Mehmet Ali E r b i l , merhum sinema ve tiyatro oyuncusu Saadettin Erbil'in oğlu. Erbil de babasının izinden yürüdü.

KENAN DOĞULU: Bir dönemin en ünlü gitaristi olan Yurdaer Doğulu'nun oğlu Kenan Doğulu, ufak yaşlardan itibaren müziğe yöneldi, babasının izinden azimle yürüdü. İkinci kuşak Doğulu'nun şarkıları dillerde dolaşıyor.

TARDU FLORDUN: Evdeki Yabancı dizisinde herkesin kalbini kazandı. Şimdi ise 'Binbir Gece' dizisindeki 'Kerem' karakteriyle çok seviliyor. Tardu Flordun, tiyatronun unutulmaz oyuncusu Macit Flordun'un oğlu.

FADİK SEVİN ATASOY: Dudaktan Kalbe dizisinin güzel oyuncusu ünlü tiyatro oyuncusu Sönmez Atasoy'un kızı. Şu sıralar 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Halo' adlı karakteri canlandıran Sönmez Bey, kızı Fadik'i küçük yaşlardan itibaren oyunculuk için teşvik etmiş.

GÖKHAN ARSOY: Sinemamızın 'Altın Çocuk' unvanlı oyuncusu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy da oyunculuğu seçti.

KEREM ALIŞIK: Yeşilçam'ın 'Turist Ömer'i Sadri Alışık ile 'Kamelyalı Kadın'ı Çopan İlhan'ın oğulları Kerem Alışık, hem iyi bir tiyatrocu hem de oyuncu oldu. Alışık tiyatroculuğa daha çok el attı.

ALİ VE EZO SUNAL: Komedi filmlerinin unutulmaz oyuncusu merhum Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal babası gibi oyuncu oldu. Sunal'ın kızı Ezo Sunal da, bu yıl diziyle oyunculuğa başladı.

BERGÜZAR KOREL: Türk Sineması'nın ünlü oyuncusu merhum Tanju Korel'in kızı olan Bergüzar Korel, 'Şehrazat' rolüyle çok seviliyor.

MURAT EVGİN: Pop Müziği'nin duayenlerinden Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin, hayli başarılı işlere imza atarak babasının izinden yürüdüğünü ispatladı. Baba-oğul birlikte konser bile veriyor.

IRMAK ÜNAL: Ünlü sanatçı Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, birçok film ve dizide rol aldı. 'Babam beni desteklemiyor' dese de performansı beğeniliyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Cengiz Kurtoğlu Aydın Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title