Haberler

Attığı Skandal Tweet'in Ardından Tacı Geri Alınan Itır Esen Aylar Sonra Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Miss Turkey 2018 birincisi olup attığı skandal Tweet ile tacı geri alınan Itır Esen, aylar sonra ortaya çıktı. Esen, ünlü markanın defilesinde görüldü.

Bu yılki Miss Turkey'de kraliçe seçilen, ancak daha önce attığı sosyal paylaşım mesajı ortaya çıkınca tacı geri alınan Itır Esen, Toni&Guy Hair Moments Mehtap Elaidi defilesinde podyuma çıktı.

ATTIĞI SKANDAL TWEETLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde, yarışmayı Itır Esen'in aynı isimdeki yeğeni Itır Esen kazanmıştı. Ancak Itır Esen'in tacı geri alındı. Çünkü attığı tweetler ortaya çıktı.

ITIR ESEN'İN İLK TEPKİSİ

Yaşanan gelişmelerin ardından Miss Turkey birincilik tacı geri alınan Itır Esen, yarışmaya ait bütün fotoğraflarını sosyal medyadan silerek tepki gösterdi. Genç manken olayla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

PODYUMDA BOY GÖSTERDİ

Tüm bu olanlardan sonra Itır Esen, Toni&Guy Hair Moments Mehtap Elaidi defilesinde podyuma çıktı. 18 yaşındaki model konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken, annesi Hande Esen şöyle konuştu: "Kızımla gurur duyuyorum. Ailesi olarak her zaman yanındayız."

ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu.





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Itır Esen Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

zafer:

türkiyenin çirkin yüzü. Söyledikleri untulmamalı. . .

15
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Guzellik bile goruse gore degisiyorsa. . . . . . .

4
5
yanıtYanıtla
gg:

hoş

0
1
yanıtYanıtla
Ehe:

Kaş göz çizsem daha güzel olur

0
0
yanıtYanıtla
Hepsi deşifre oldu:

Bu dönmelerden doğru dürüst alınteri dökerek çalışan yok, şarkıcı manken artiz tiyatrocu spiker gasteci havadan bol kazançlı işleri geçmişten beri ele geçirmişler ve geriden gelenlerde aynı yolu takip etmeye çalışıyor ama devrin değiştiğini hala anlayamadılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title