Haberler

Armağan Çağlayan'ı kızdıran fiyat listesi: Bayram diye cozutmayın

Güncelleme:

Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesini paylaştı. Karides güvecin 800 lira, bonfilenin 1000 lira ve kalamarın 700 liradan satıldığını gösteren listeye tepki gösteren Çağlayan, "Bayram diye cozutmayın. Az yiyin. Edepli yiyin" dedi.

Bayram tatili öncesinde pek çok restoran yemek fiyatlarına zam üstüne zam yaparken, Ayvalık'ta ortaya çıkan bir liste televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan'ı küplere bindirdi.

Ayvalık Ticaret Odasının restoranlar için belirlediği fiyat listesini paylaşan Çağlayan, "Bayram diye cozutmayın. Az yiyin. Edepli yiyin. Ayvalık Ticaret Odasının restoranlar için belirlediği fiyat listesi" ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan'ı kızdıran fiyat listesi: Bayram dize cozutmayın

"İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ EKONOMİK DURUMA İTİRAZ ETTİM"

Listenin ardından bir paylaşım daha yapan Çağlayan, "Yalnız yanlış anlaşılmasın ben Ayvalık'a değil, içinde bulunduğumuz ekonomik duruma itiraz ettim. Ülkenin neresine giderseniz gidin aşağı yukarı aynı fiyatlar. Ve işletme sahiplerinin de yapacağı pek bir şey yok, maliyetler sebebiyle" dedi.

Armağan Çağlayan'ı kızdıran fiyat listesi: Bayram dize cozutmayın

"KARİDES GÜVEÇ 800 LİRA"

Çağlayan'ın paylaştığı fiyat listesinde kalamarın 700 TL, karides güvecin 800 TL, köfte 600 TL ve bonfilenin 1000 TL'den satıldığı görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Armağan Çağlayan Çağlayan Magazin Haberler

500

Yorumlar (57)

Önder Sert:

Sizin gibi enayiler yiyor bize ne chp kafalar !Bizim meshepte kalamar caiz deyil !

100
282
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Kul hakkına girmek caiz mi? Az önce girmişsin de :)

yanıt177
yanıt39
Gokhan Y :

Evet. Protein ve b12 acisindan cok zengin bir besini tuketmek tam bi enayiliktir.

yanıt91
yanıt20
Selim Güler:

Yaw gitme o zaman lüks restorantlara.Buda ayri bir cins durmadan etiket yayinliyor.Madem Restorant sana göre cok pahalli Evine alacaksin yiyeceksin bu kadar basit

98
137
yanıtYanıtla
Abdullah Koparan:

Ya gitme olurmu ucuz olsa sende gitsen insan gibi yesen içsen az ödesen daha ii olmazmıydı

yanıt164
yanıt31
Niyazi Işık:

Abdullah, o yiyecekleri ucuza bulacagin cok luks mekanlar da var .. oranin amaci baska ... Gitme oraya bile bile ... Oradaki fiyatlarin ceyregi yediginin ucretidir diger uç ceyrek oranin havasina veriyorsun. Bi zahmet o havayi atacaksan 3 ceyrek fiyati da vereceksin.

yanıt53
yanıt26
Gokhan Y :

Yaw 3 pixel cozunurluklu 3210dan mi okudun bu haberi? Kimse luks muks demiyor bu Ayvalik Ticaret Odasi fiyat genelgesi. Genelge yani anladin mi? Gerisi is yerinin insafina kalmis. Gerci su anda kilosu 40 lira olan mercimegin tasini 150ye satiyorlar insaf minsaf matematik hak mak hic bi sey yok.

yanıt59
yanıt7
O Z:

Abdullah Koparan. Küba ya git ozaman komünistler de tıpkı sizin gibi düşünüyor az ödeyin herkes eşit gelirli olsun. Ama yok bizim millet illa tutturdu kapitalist sistem bize daha çok uyar diye alında size kapitalist sistemin meyveleri.

yanıt6
yanıt21
KILIÇ ASLAN:

Adam ödeyemediği için değil pahalılıktan dolayı akp ye göndermede bulunduğu için paylaşıyor. Yoksa orası onun için ucuz ve gitmeyeceği yerlerdendir.

yanıt10
yanıt3
al alabilirsin:

selim ne konus ne gul :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title