Haberler

Eski halinden eser kalmayan Arda Kural, son hali ile sevenlerini üzdü

Güncelleme:

Uzun süredir psikolojik tedavi gören ve zorlu bir süreç yaşayan oyuncu Arda Kural'ın eski halinden eser kalmadı. Bir zamanların Leonardo Dicaprio'su olarak tanınan Kural, değişimi ile sevenlerini üzdü.

Türkiye'nin yerli Leonardo Dicaprio'su olarak tanınan Arda Kural, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi görüyordu. Yaşadığı zorlu süreç yüzünden günden güne değişen Kural, son hali ile sevenlerini üzdü.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Geçtiğimiz yıl Tutunamayanlar dizisi ile yeniden ekrana çıkan Arda Kural, dizinin ardından uzun süre ortalarda görünmüyordu. Pandemi sebebiyle vaktinin çoğunu evinde geçiren Kural, yeniden ortaya çıktı. Eski halinden eser kalmadığı görülen oyuncu, değişimi ile hayranlarını üzdü.

Eski halinden eser kalmayan Arda Kural, son hali ile sevenlerini üzdü

"ŞÖHRETİN MECBUR BIRAKTIĞI ŞEYLERİ KALDIRAMADIM"

Rahatsızlığının ardından açıklamalarda bulunan Arda Kural, "Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece şöhretin mecbur bıraktığı şeyler var onları kaldıramadım. İnsanları seven, kardeş gibi gören biriyim. Kimseye küskünlüğü, kırgınlığım yok. Öfkem vardı. Kendimde aşamadığım şeyler vardı, insan hataları önce kendinde aramalı ben de öyle yaptım ve sorunları aştım" şeklinde konuşmuştu.

Eski halinden eser kalmayan Arda Kural, son hali ile sevenlerini üzdü

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Tutunamayanlar Arda Kural Haberler

500

Yorumlar (36)

hart:

dostum toparla artık. şaka maka seviyoruz seni. kendine eziyet etme . artık dön

154
6
yanıtYanıtla
meri:

içten yorumuna tamamen katılıyorum. .

yanıt66
yanıt1
Rumunuz:

yav hee hee

yanıt2
yanıt14
ÇINAR:

Bu çocuğu artık rahat bırakın. . . . iyileşmeye çalıştığı belli. . . . elbet bi çıkış yolu bulacaktır. . . herkesin bir bunalımlı dönemi olur, siz de bir an önce iyileşin inşallah Arda bey

114
7
yanıtYanıtla
NOKTA:

Bendede her türlü psikolojik rahatsızlık var ama etrafımdaki akıllıyım diye geçinenlere bakıyorum onlardan daha sağlıklı olduğum kesin. Toplum olarak rehabilitasyona ihtiyacımız var .

60
10
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Geçmiş olsun birader umarım en kısa sürede normale dönersin.

yanıt7
yanıt1
erkan:

Arda hatalarını anlamış, haydi şimdi birde kendimize bakalım haberde bile kaliteyi tipte arıyoruz ne malum belki şimdi görünüşü kötü ama kişisel kalitesi sizi solladı habere neden o tarafından bakmıyorsunuz. . . . . çuvaldızı azıcıkta kendinize batırın bakalım sizin kişisel kaliteniz ne seviyede . . de haydi

58
3
yanıtYanıtla
Yemn:

Allah sifa versin. Bipolar bozukluk ne yazik ki ölene dek onunla . Ilaclarini kullanarak kendini kontrol edebilir..

46
7
yanıtYanıtla
hindistan:

Rabbim kendisine dua eden kimin derdi varsa dertlerine derman versin , hastalara şifa versin inşaAllah cuma günü yüzü suyu hürmetine

43
3
yanıtYanıtla
arkadasim:

kendisinin psikolojiside durumuda suan cok iyi bir mesaj vermek icin suan saclarini kestirdi tedavi sureci de bitti hastaliklarla bogusuyor derken biz arkadaslari ve ailesinin bilmediği sizin bildiginiz ne tür bir hastaligi vardi ?

41
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title