Haberler

    Annesi para akıttı, teyzesi malikanesinin kapılarını açtı: Gösterişli doğum günü

    Güncelleme:

    ÜNLÜ ÇİZGİ FİLMDEN ESİNLENDİLER

    Kardashian- Jenner ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian, Tristan Thompson ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı True'nun üç yaşına girmesini gösterişli bir partiyle kutladı. 39 yaşındaki Khloe Kardashian, kızı için ünlü animasyon Frozen'dan esinlenen bir partiyle kutladı.

    'HER ZAMAN BENİM BEBEĞİM OLACAKSIN'

    Kardashian, kızıyla çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Kardashian, kızının büyümesine dair hissettiklerini de bu paylaşımda dile getirdi. Kızının 3 yaşına geldiğine bir türlü inanamadığını anlatan Khloe Kardashian "Seni her "True Bebeğim" diye çağırdığımda ağlıyorum ve sen de beni düzeltiyorsun. En tatlı sesinle "Ben bebek değilim" diyorsun. Senin büyümene hazır değilim, ama şunu bilmelisin ki yaşın kaç olursa olsun, sen benim için her zaman True Bebek olacaksın" diye yazdı.

    'BENİ SEÇTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM'

    Khloe Kardashian, paylaşımında kızı True'nun, hayatını daha önce hayal bile edemeyeceği şekilde değiştirdiğini belirtti. Kızına "Benim en iyi arkadaşım sensin" diyen Kardashian "Senin büyüdüğünü izlemek benim için en büyük onur" diye duygularını ifade etti. Khloe Kardashian, duygusal mesajını "Senin gözlerinden akıp giden hayatı izlemek çok özel bir şey, büyülü bir şey. Seninle geçirdiğim her dakikaya ömrümün sonuna kadar değer vereceğim. Beni seçtiğin için teşekkür ederim. Tanrım beni bir meleğimle kutsadığın için teşekkür ederim. Mutlu yıllar True Bebeğim" diye bitirdi.

    PARTİ TEYZESİNİN MALİKANESİNDE YAPILDI

    Khloe Kardashian, kızının doğum günü için kelimenin tam anlamıyla bir servet harcadı. Frozen temalı parti için malikanenin her yerini pembe ve tonlarında balonlarla süsledi. Partinin ev sahipliğini ise Kylie Jenner yaptı. Yeğeninin doğum günü için de 12 milyon dolarlık Hidden Hills'teki malikanesinin kapılarını açtı.

    PEMBENİN TONLARI

    Pembenin tonlarında balonlarla süslenen malikanenin kapısında partiye katılanları Frozen filminin karakterlerine bürünmüş görevliler karşıladı. Temaya uygun hazırlanan masalar ve oyun alanları da dikkat çekti. Bu True'nun yeni yaşı için düzenlenen tek parti değildi.

    ÖNCE AİLE ARASINDA KUTLADILAR

    Khloe Kardashian ve Tristan Thompson, kızlarının yeni yaşını önce aile arasında kutladılar. Sonra da Kylie Jenner'ın malikanesindeki gösterişli kutlamaya geçildi. True'nun yeni yaşını karşılamak için düzenlenen partide hiçbir masraftan kaçınılmadı.

    DEDİKODU KULİSLERİNDEN ADI EKSİK OLMUYOR

    Gösteri dünyasının yıllardır cevap bulunamayan bir sorusu da bu: Khloe Kardashian'ın gerçek babası kim... Kardashian'ın babası Robert Kardashian'ın eski eşlerinden Ellen Pearson'a göre Khloe'nin babası başka birisi.  Yani Khloe'yi Kris Jenner dünyaya getirmiş olsa da gerçek babası Robert Kardashian değil. Hatta bir ara Khloe Kardashian'ın gerçek babasının; cinayete suçlandığında Robert Kardashian Sr. tarafından savunulan O,J, Simpson olduğu bile konuşuldu.

    TEST YAPTIRMAK İSTEMEDİ

    Khloe Kardashian'ın DNA testi yaptırmayı bir türlü kabul etmemesi de Pearson'ın bu iddiasını doğrulayan bir unsur olarak gösteriliyor. Yani iddialara göre Khloe Kardashian, Robert Kardashian'ın biyolojik kızı olmadığının ortaya çıkmasından korktuğu için test yaptırmaya yanaşmıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Khloe Kardashian Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title