Haberler

Anne Olan Gizem Hatipoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu doğum yaptı. Peki Gizem Hatipoğlu kimdir? Kaç yaşındadır?

"Var Mısın Yok Musun"adlı yarışma programıyla ünlenen, ardından aynı yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile nikah masasına oturan sunucu Gizem Hatipoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Gizem Hatipoğlu, üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Reklamcılık bölümünde tamamladı. Televizyon dünyasına Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun? adlı yarışma programına katılarak atılan Gizem Hatipoğlu, buradan 130 bin TL'lik ödül kazandı.

Anne Olan Gizem Hatipoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

SURVİVOR'A DA KATILDI

Var Mısın Yok Musun yarışma programıyla geniş kitleler tarafından tanınırlık sağlayan Gizem Hatipoğlu, bu yarışmanın ardından Survivor yarışmasında yer aldı. 2011 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Star Life adlı magazin programında sunuculuk yapan Hatipoğlu, 2016 tarihinde de Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi isimli programın da sunuculuğunu yapmıştır.

Anne Olan Gizem Hatipoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?Hakan Hatipoğlu - Gizem Hatipoğlu

KIZLARININ ADI "LİLA" OLDU

Gizem Hatipoğlu, 24 Temmuz 2010 tarihinde aynı yarışmadan tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlenmiştir. Hatipoğlu çiftinin Lila adında bir kızı vardır.

Anne Olan Gizem Hatipoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Hatipoğlu Gizem Hatipoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

İlayda çelik:

Tebrikler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title