Haberler

Altın Kelebek'te Ödül Almayan Cansu Taşkın, Elbisesiyle Konuşulmayı Başardı

Güncelleme:

Ünlü model Cansu Taşkın Altın Kelebek Ödül Töreninde ödül almamasına rağmen sırtı tamamen açık elbisesi ile konuşulmayı başardı. Cansu'ya bakan bir daha baktı.

İncecik beli ve büyük kalçasıyla meşhur olan Cansu Taşkın tercih ettiği elbise ile herkesin ağzını açık bıraktı. Cansu, ödül almasa da geceye damga vurdu.

"DURUŞ BOZUKLUĞU MU VAR?"

Cansu Taşkın, sırtı tamamen açık bir elbise tercih etti. Geceden fotoğrafta paylaşan Taşkın'a yüzlerce yorum yapıldı. Fotoğrafı gören "Duruş bozukluğumu var?" demeden edemedi.

İşte Cansu'nun o elbisesi:

İşte gelen o yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (56)

Rezil:

Bir kadın kadınlık seviyesini bu kadar mı düşürür.

19
7
yanıtYanıtla
asd:

Kadının sevıyesi oldugunu ilk defa duydum Kımde para onun yanında olduklarını bılıyorduk zaten

yanıt4
yanıt1
murat:

senin seviyen kadar düşük degl yobaz

yanıt4
yanıt8
doğru söz:

yobaz ne demek acıklarmısınız acıklık ilericilikse taş devrindekiler sizden daha ileri idi ona göre yazın insanlara görüşleri üzerinden hakaret etmeyin

yanıt1
yanıt0
Uşak''lı Nusret:

bu kadında kalça çıkıklığı mı var yoksa bana mı öyle geldi :)

19
6
yanıtYanıtla
Ü.Y:

ahlaksızlıkda sınır yok. ardamarı catlamış. sizde çanakçısı

18
2
yanıtYanıtla
hıhıtamam:

sakat galiba

20
0
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Allah acil şifalar versin kardesim böyle engelli kardeşlerimize

yanıt14
yanıt0
SEBEP:

Neden sürekli bu pozisyonda duruyor yorulmuyor mu acaba ?

17
1
yanıtYanıtla
mehmet:

pozisyon :) gell diyor vucüt dili bu olsa gerek . . . . neyse

yanıt8
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title