Haberler

Altın Güvercin Yarışması'ndan Cem Doğangil'e Ödül

Güncelleme:

Aydın Kuşadası'nda düzenlenen Altın Güvercin Yarışması'nda en iyi şarkıcı ödülünü alan Cem Doğangil, Şamdan Bar'da unutulmaz bir gece yaşattı.

Aydın Kuşadası'nda düzenlenen Altın Güvercin Yarışması'nda en iyi şarkıcı ödülünü alan İzmirli ses sanatçısı Cem Doğangil, Şamdan Bar'da izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Doğangil'e sahnede, kardeşi Fatih Doğangil de eşlik etti.

İzmirli sanatçı Cem Doğangil Alsancak Şamdan Bar'da kendisine sahnede eşlik eden Fatih Doğangil ile birlikte birçok eser seslendirdi. Daha önce Kuşadası Altın Güvercin Festivali'nde seslendirdiği şarkı ile en iyi beste ve en iyi solist, bunun yanında İtalya'daki ses yarışmasında da birincilik ödülünün sahibi olan Doğangil, yeni bir albüm projesinin haberini verdi. Bu albümde Cem Doğangil'e birçok ünlü isim de eşlik edecek. Doğangil'in menajeri Yiğit Sarıoğlu, 2014 yılında çıkacak bu albümün sürprizlerle dolu bomba bir albüm olacağını ve ünlü isimlerin de katkısıyla ses getirecek bir proje olduğuna inandıklarını belirtti.

Şamdan Bar'ın sahibi Adnan Koç ise, "İzmirlilere her geçen gün daha keyifli saatler yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kuşadası Aydın Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title