Haberler

Alp Kırşan Baba Oldu

Güncelleme:

Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ve eşi Zeynep Dörtkardeşler'in heyecanla bekledikleri oğulları dünyaya geldi.

TV8 ekranında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" ve "1 Alp 3 Çocuk" adlı programla seyirci karşısına çıkan Alp Kırşan baba oldu.

BABA OLDU

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Kırşan ve oyuncu eşi Zeynep Dörtkardeşler'in heyecanla bekledikleri oğulları dünyaya geldi. Anne Zeynep Dörtkardeşler, oğlunun ilk fotoğrafını Instagram'dan paylaşıp altına şu notu düştü:

"Hosgeldin oglum. İyiki geldin. Anlatamam nasil iyi geldin... Bundan sonra aldigimiz her nefes sensin..."

"DENİZCİ OLSUN"

Geçtiğimiz aylarda "Aramızda Kalmasın" programına konuk olan Kırşan, "Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde Bodrum'da dünyaya gelsin, büyüsün. Denizci olsun, tek hayalim..." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Dörtkardeşler Alp Kırşan Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (9)

isyan:

kıskandım hem ünlü hem zengin hemde erkek çocuk sahibi oldu ilk seferde biz hem fakir hem tüp deniyoruz olmuyor allahın adaletinide allahıda

4
49
yanıtYanıtla
İNSAF:

Bu kafayla inşallah hiçbirşeye sahip olmaz hatta sahip olduklarındanda mahrum kalırsın!

yanıt11
yanıt0
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN “LAZMAN“:

eeee yani 2 gun öncede üst kat komşum baba oldu,onu niye haber yapmadınız...

27
0
yanıtYanıtla
KÜBRA OCAKDAN:

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ALP ABİ İNŞALLAH DENİZCİ OLUR. . . . .

15
3
yanıtYanıtla
atatürkcü:

doğurmuşda kuku açılmıştır napsak

3
13
yanıtYanıtla
ayıpMobil-ANDROID:

hakikaten bize ne kardeş, salak salak haber vermekten utanin yaa

4
6
yanıtYanıtla
Utanc duyacağı... Mobil-ANDROID:

Babasının hayatı boyunca yalaka olduğunu, acunun şaklabanı olduğunu duydugunda ne hissedecek acaba

2
6
yanıtYanıtla
AKKOYAN. Mobil-IOS:

Oğlum alp ne yapmışın sen.tır ve cekicisi gibi gözüküyorsunuz.burada çekiçi sen oluyorsun

1
3
yanıtYanıtla
TURK:

ulan sende adam oldun ak alp

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title