Haberler

Ali Sunal yeni filmi için bambaşka biri oldu, annesinden yorum gecikmedi: Bunu ben doğurmuş olamam

Güncelleme:

Ali Sunal, başrolünü oynadığı Hava Muhalefeti filmi için bambaşka biri oldu. Rolü için beyaz peruk takarak kendisini yaşlandıran Sunal'ın o halini gören anne Gül Sunal, "Bunu ben doğurmuş olamam" diyerek herkesi güldürdü.

Başrollerinde Ali Sunal ve Doğa Rutkay'ın yer aldığı komedi filmi Hava Muhalefeti, 14 Nisan'da vizyona girecek. Yeni filminde birkaç karaktere hayat verecek olan Ali Sunal, değişimiyle annesini bile şaşkına çevirdi.

"BUNU BEN DOĞURMUŞ OLAMAM"

Başarılı oyuncu, filmdeki rolü için peruk takarak bıyık bıraktı. Sunal bir diğer rolü için de beyaz peruk takarak yüzünü yaşlandırdı. Oğlunun o halini Instagram hesabından yayınlayan Gül Sunal ise "Bunu ben doğurmuş olamam. Hava Muhalefeti filminde Cemil Yıldırım'ın babası" ifadelerini kullandı.

Ali Sunal yeni filmi içim bambaşka biri oldu, annesinden yorum gecikmedi: Bunu ben doğurmuş olamam

HAVA MUHALEFETİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Film, milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım'ın sevgilisi Gözde ile birlikte hafta sonu kaçamağı yapmak için Bodrum uçağına yerleşmelerini ve uçuş yolculuğunda başlarına gelebilecek bütün macerayı konu alıyor. BKM tarafından yapımcılığı üstlenilen filmin oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Ege Kökenli, Burak Hakkı, Ali Yoğurtçuoğlu ve Aziz Aslan gibi isimler yer alıyor.

Ali Sunal yeni filmi içim bambaşka biri oldu, annesinden yorum gecikmedi: Bunu ben doğurmuş olamam

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hava Muhalefeti Gül Sunal Ali Sunal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ismail bey :

Sadece kemal sunalın oğlu... başka bir marifeti yok...

87
41
yanıtYanıtla
YALÇIN SER:

Para için yapılmış ıvır zıvır şey.

32
15
yanıtYanıtla
Mert :

official fragman ı izledim sinir bozucu beğenmedim.

15
10
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Bu adami hic sevmem zaten.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title