Haberler

Aleyna yine çok cesur! Kalçası yırtık kotla poz verdi

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren genç popçu Aleyna Tilki, bu kez kalçası yırtık kotuyla poz verdi. Tilki'nin paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Son dönemde şarkılarından çok paylaşımlarıyla ön plana çıkan Aleyna Tilki, verdiği cesur pozlar dikkatleri üzerine çekti.

KALÇASI YIRTIK KOTLA POZ VERDİ

Geçtiğimiz ay bir süreliğine İngiltere'de olacağını duyuran Aleyna Tilki, Instagram hesabından sık sık paylaşımlar yapıyor. Serel Yereli ile eğlenceli anlarını paylaşan Tilki, bu kez de kalçası yırtık kotuyla arkası dönük poz verdi. Genç şarkıcı her ne kadar üzerinde "Takma kafana" yazan eldivenine dikkat çekse de çoğu kişi pozuna yorum yaptı.

Aleyna yine çok cesur! Kalçası yırtık kotla poz verdi

Aleyna yine çok cesur! Kalçası yırtık kotla poz verdi

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Aleyna Tilki Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Fatihan:

Sonra sapigim cogaldi..yahu hirsizin hic mi sucu yok...ne edep ne haya...ama adi özgürlük çağdaşlık ve de SANAT...

247
39
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Utanmazlıgin adı cesaret mi oldu?

158
16
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Bu ufaklik bana cok itici geliyor Kadinlikla alakasi yok bunun.

135
9
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Vatandaş geçim derdinde , Ramazan lapa lapa yağan zamlarla karşılanıyor ,komşular savaşıyorken haber mi bu ? Bana ne gündemde kalma çabalarından

86
8
yanıtYanıtla
A1_2_ _/_/:

sanat için soyunmuş

66
22
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Para için desek

yanıt5
yanıt0
Akın Güler:

İşte cesaet??

43
39
yanıtYanıtla
özgün özen :

bende hayranlık uyandıran bi özgüveni var ayrıca güzel kız ama bikaç seneye daha ihtiyacı var olgunlaşması için..

11
66
yanıtYanıtla
Ali Demir:

bu ve bunun gibi ahlaksız sözde sanatcı şarkıcılar bence türk toplumundan yasaklanmalı bunlar genc kızların hep ahlakını bozuyor ve hep genclerimize özenti sebebi oluyorlar

26
1
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

İğrençççç

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title