Haberler

Sokağa çıkamayan Aleyna Tilki, küvete girip oyuncaklarıyla poz verdi

Güncelleme:

20 yaş ve altındakilere sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından evinden çıkamayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine gündem oldu. Evinde küvete girip poz veren Aleyna Tilki'nin söz konusu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş ve altındaki gençlere sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından günlerini evinde geçiren Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine gündeme oturdu.

KÜVETİNİ OYUNCAKLARIYLA DOLDURDU

Evinde küvete girip poz veren Aleyna Tilki, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aleyna Tilki, küvetinin etrafını oyuncaklarıyla doldurdu. Tilki'nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Aleyna Tilki, küvetinin etrafını oyuncaklarıyla doldurup poz verdi

"KEŞKE ARKADAŞ SATAN BİR YER OLSA"

Öte yandan Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Twitter'ı aktif bir şekilde kullanan genç şarkıcı, "Keşke arkadaş satan bir yer olsa. Oradan arkadaş alsak" diye paylaşım yaptı.

Birçok kullanıcı, Tilki'nin bu sözlerini espriler yaparak tiye aldı. Bazı takipçileri de "Parayla her şeyi alamazsın" diyerek şarkıcıyı eleştirdi.

Sokağa çıkamayan Aleyna, küvete girip oyuncaklarıyla poz verdi

Aleyna Tilki, küvetinin etrafını oyuncaklarıyla doldurup poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aleyna Tilki Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

SGK 344 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Kamuda sözleşmeli personel ne demek? Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500

Yorumlar (46)

YA YA:

Demekki neymiş paranın satın alamadığı şeylerde varmış. Mesela arkadaş, edep, haya, ahlak. . .

36
4
yanıtYanıtla
Murat akalp:

Bacim neyin kafasini yasiyon sen ornek olacak yerine soyunuyon hic dusun muyonmu nerden donersen o kardir guzel bacim

15
6
yanıtYanıtla
Neva:

Sokağa çıkamayacak kadar küçük küvette poz verecek kadar büyük mu.Canim benim senin yasindakiler universitede okuyor.Universitenin bahcesinde resim çektiriyor.

14
4
yanıtYanıtla
Abe X:

Ucuz malın alıcısı çok olur

16
1
yanıtYanıtla
SEN NESİN:

GERÇEKTEN YAZIK NASIL Bİ İNSANSIN SEN YA ŞUNU UNUTMA ALEYNA TİLKİ SEN BENİM GÖZÜMDE EDEPTEN HAYADAN UZAK Bİ ET PARÇASININ . . . .

7
8
yanıtYanıtla
apo:

niye bu habere girip baktın? Gözünü sakınmadın

yanıt2
yanıt2
mugay:

allah belasını versin bunların edep ya edep

9
5
yanıtYanıtla
zor günler:

Bu zor günlerde güzel fotoğraflar paylaşarak içimizi rahatlatan aleynaya teşekkürler devamını bekliyoruz

10
3
yanıtYanıtla
ASJFFAFG:

İYİ Kİ KÜVET VARMIŞ, YOKSA ÜNLÜLER NE YAPACAKLARDI . NEREDE POZ VERECEKLERDİ.

10
2
yanıtYanıtla
Selma teyze:

Aleyna kızımız çok terbiyeli ahlaklı yardım sever. Güzel yürekli kızım benim . O can candır . Çok edeplidir herkeşe yardım eder. Koli koli yardım. Eder . Ah canım benim yolun bahtin açık olsun cocugum

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title