Haberler

Ağa'nın 10 Milyonluk Yeni Gözdesi

Güncelleme:

İstanbul Autoshow'da sergilenen 10 milyon TL değerindeki otomobile Ali Ağaoğlu talip oldu.

Lüks otomobillere düşkünlüğü ile tanınan işadamı Ali Ağaoğlu'nun son gözdesi Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport!

Ünlü inşaatçı Ali Ağaoğlu, yurtdışında yaklaşık 1.8 milyon euroya satılan, Türkiye fiyatı 4.3 milyon euro (yaklaşık 10 milyon TL) olan Bugatti'nin yeni modelini dakikalarca inceledi.

Fuara, yeni aldığı Rolls Royce'un Ghost modeliyle gelen Ağaoğlu, "Bu sarı otomobili çok beğendim, fiyatta anlaşma olursa alabilirim" dedi.

450 BİN LİRALIK ARABASINI İTÜ'YE BAĞIŞLAMIŞTI

Arabalara merakıyla da tanınan Ali Ağaoğlu geçtiğimiz aylarda 450 bin lira değerindeki elektrikli aracı Tesla Roadstar'ı inceleme yapmaları için İstanbul Teknik Üniversitesi'ne bağışlamıştı.

TESLA ROADSTAR

100 kilometreye 3,7 saniyede çıkan Tesla Roadster, sıfır karbon emisyonuna sahip bir araç.

450 kilogramlık lityum-iyon pillerle 288 beygirlik güç üretimi gerçekleştiren Tesla, kilometrede 2,5 kuruşluk elektrik tüketiyor. İki kapılı ve üstü açılabilen aracın bataryaları 3,5 saatte şarj ediliyor ve 365 kilometrelik menzile kadar çıkabiliyor.

Tesla Roadster, yavaşladığında ise elektrik enerjisini bataryaya çevirerek tasarruf sağlıyor. Tesla Roadster'da motor yağı, egzos ve şanzıman gibi tipik araç özellikleri bulunmuyor. Araç çalıştığı sırada motor sesi duyulmuyor.

Tesla Roadster dünyada George Clooney, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Arnold Schwarzenegger, Cameron Diaz, Larry Page ve Sergey Brin gibi ünlü isimler tarafından çevreci olma özelliği ile tercih ediliyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nicola Tesla Ali Ağaoğlu Türkiye Bugatti Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title