Haberler

Adnan Şenses'in Vasiyeti

Güncelleme:

Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren ünlü sanatçı Adnan Şenses'in, vasiyetinde cenazesinin roman havasıyla kaldırılmasını istediği ortaya çıktı.

Özel Memorial Şişli Hastanesi'nde tedavi gören Şenses'in saat 20.30'da yaşamını yitirdiği belirtildi. Şenses, hastanenin kardiyoloji, onkoloji ve hematoloji bölümlerinde tedavi görüyordu.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA

Vefat eden sanatçı Adnan Şenses'in doktoru kalp damar cerrahisi uzmanı Mehmet Susam, "Adnan Şenses'in solunum sıkıntıları artmaya başladı ve ileri solunum yetmezliğinden kendisini kaybetmiş bulunuyoruz" dedi.

İLGİNÇ VASİYET

Adnan Şenses hayata gözlerine yumarken geriye ilginç bir vasiyetname bıraktığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı 2012 yılının nisan ayında 'Bir Demet Yasemin' programında Yasemin Bozkurt'un "vasiyet yazdınız mı?" sorusuna "Cenazemin roman havası eşliğinde kaldırılmasını istiyorum" şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Memorial Şişli Hastanesi Yasemin Bozkurt Adnan Şenses Magazin Haberler

500

Yorumlar (55)

zinarzinar-nodari@web.de:

Ölüme sevinilmez ama bu adama hic üzülmedim zira adnan şenses kürthalkinin çok bedduasini almis birisi Allah ta bu kadar istegi kirmayiponu layik oldugu yere zebanilere göndermistir

14
65
yanıtYanıtla
nationalsozialismuscewal_zarif_@hotmail.com:

ölümüne hiç üzülmedim cehennemin dibine kadar yolun var kürt düşmanı seni

18
52
yanıtYanıtla
ibrahim idikurtibrahimidikurt45@hotmail.com:

insan ölmeden önce vasiyeti arkasında bıraktığı salih bir ameldir. çalgıyla olmuyor bu işler öbür taraf farklı ne ekersen onu biçersin hesabı.

59
8
yanıtYanıtla
MUSTAFA BABAmustafabilgen@mackolik.com:

Herkesin inancı kendine, kimisi 'Cenazemde Kur'an okunsun' der, kimisi 'Beni alkışlarla uğurlayın' der, kimisi de bilmem ne ister. Bırakın da insanlar istediği gibi düşünsün, ölümünde ne yapılacağına bari kendisi karar verebilsin. Hayatı boyunca özgür yaşayamayan/düşünemeyen insanoğlu bari ölürken özgürce karar versin. Allah rahmet eylesin demek düşer bize sadece. Kötü sözler insana yakışmaz.

54
11
yanıtYanıtla
nevinnevbalt@gmail.com:

way anam way öbür taraf da 9-8 çalsınlar da oynasın bari böyle bir şeyi hangi akla hizmet söylemiş olabilir aklım almıyor mevlam seni affetsin varyaaa

30
21
yanıtYanıtla
neVİNnevbalt@gmail.com:

Kırmızı butona basan arkadaş , niye bastın ona merak ettim lan salak kötü bişeymi yazdım adam roman havasıyla gitmek istediğini söylüyorda buna tepki göstermiyosun banamı gösteriyorsun mal

yanıt0
yanıt0
mustafamustafaaltin@hotmail.com:

nevin gelde seni 9-8lik değil dört dörtlük bi oynatayım ama hep isteme ondan sonra

yanıt0
yanıt0
nevocumaltan26@hotmail.com:

bana gelde sana 9-8 lik değil ama dört dörtlük bi fülüt çaldırayım ama hep isteme sakın :))

yanıt0
yanıt0
nevinnevbalt@gmail.com:

MUSTAFA VE NEVOCUK SÖZÜNÜ ETTİĞİNİZ ŞEYİ YAPABİLECEK POTANSİYEL VARMI SİZDE :)))))))))))))))) HİÇ SANMIYORUM . MALOVSKİLER SİZİ

yanıt0
yanıt0
1071kutup622@mynet.com:

BUR DAN GİDİŞ MARŞI ÖNEMLİ DEĞİL / ORADA HANGİ ARABESK LE KARŞILAYACAKLAR SEN ONA BAK......

46
3
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title