Haberler

Adem Çavuş Yerli Rambo Mu?

Atv'nin ekranlara bomba gibi düşen dizisi Uçurum'da Mehmet Ali Nuroğlu'nun canlandırdığı Adem Sır, Rambo'ya benzetiliyor!.

Hikayesi yürekleri dağlayan Adem Güneydoğu'da askerlik yapmış. Burada bağlı bulunduğu birlik teröristler tarafından pusuya düşürülmüş, arkadaşlarını kaybetmiş. Madalya verilip, terhis edilmiş bir gazi.

Dizide sivil hayatta da darbe üstüne darbe yiyen Adem, tıpkı Rambo gibi kendisini bir savaşın içinde buluyor. Selçuk Yöntem'in canlandırdığı Arif karakteriyle Adem arasında dizinin 3. bölümünde geçen diyolog her şeyi anlatıyor.

ARİF: "N'apıcaksın Adem? Bir kere kurtuldun. Tekrar dağa mı çıkacaksın!"

ADEM: "Evet abi. Çıkıp, o kızı ordan alıp buraya getireceğim." Adem sayesinde bir yerli Rambo hikayesi izleyeceğimizi tahmin etmek güç değil...

John Rambo kimdir?

John Rambo, 'İlk Kan'la başlayıp üç devam filmiyle tüm zamanların en çok izlenen serilerinden birine dönüşen Rambo serisinin meşhur kahramanı. Sylvester Stallone'nin canlandırdığı Rambo, bir Vietnam gazisi. Özel eğitimli Yeşil Bereliler birliğinin yaşayan son üyesi. Sivil hayata geri döndüğünde olaylar hiç de umduğu gibi gelişmiyor. Haksızlığa maruz kalıyor ve yeniden savaşa koyuluyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mehmet Ali Nuroğlu Atv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title