Haberler

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz Yıllar Sonra Evlendikleri Yerde Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Acun Ilıcalı, 2016 yılında boşandığı eski eşi Zeynep Yılmaz'la yıllar sonra evlendikleri yerde bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Miami'ye birlikte gittikleri iddia edilen ve barıştıkları yönde haberler çıkan Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz, bir düğüne katıldı. Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz yıllar sonra evlendikleri yerde bir araya geldi.

DÜĞÜNDE ESKİ EŞLER BULUŞTU

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu'nun düğününde eski eşler buluştu.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz Yıllar Sonra Evlendikleri Yerde Bir Araya Geldi

2003 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Kızları Yasemin Ilıcalı ile ayrı ayrı fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşan Acun Ilıcalı ile Zeynep Yılmaz 2003 yılında Çırağan Sarayı'nda evlenmişlerdi.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz Yıllar Sonra Evlendikleri Yerde Bir Araya Geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zeynep Yılmaz Acun Ilıcalı Miami Haberler

500

Yorumlar (5)

sami:

vatandaşlarda işi gücü bırakmış meraktan ölüyordu buluşmaları çokmu önemli sanki memleket meselesi acun bıktırdın artık

12
1
yanıtYanıtla
O ne:

Yinemi acun dünde avundu dört gün öncede avundu.Bu yıl Acun ılıca yılımı.Herseyi çözdük bir acun beyin aşk hayatımı kaldı.Ekonomi tıkirindami herkesin sanki.Birakin adamın yakasını özel hayatım kimseyi ilgilendirmez diyor ne elinizde makina düştünüz peşine.

6
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Kötü örnek oluyorsun artik utanmanda yok terbiyende yok sonunu merak ediyorum oyuncaklarini insanlarin hayatlarini altust etmek icin kullaniyorsun.belkide sana baska amacla verilmistir.neden belden asagisina yoruyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
L:

Acun aklını kullan kızın yaşındaki kızlarla evlenipboşusun günaha giriyorsun zeynep hanımdan iyisini bulucanımi sanıyorsun evlen işte

0
0
yanıtYanıtla
KAAN:

ACUNU BAŞARILI BULUYORUM FAKAT ÜLKEMİZİN CİDDİ SORUNLARI VAR BEN DAHİL BİRÇOK KİŞİ ALNININ TERİYLE EMEĞİYLE ÇALIŞIYOR BİZLERİ YARGILAMAYIN LÜTFEN BENCE İYİ İNSANLARA BUKADAR YÜKLENMEYİN ÇÜNKİ İYİ İNSANLARIN SAYISI GİT GİDE AZALIYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title