Haberler

75 Yaşındaki Oyuncu Nebahat Çehre Güzellik Sırrını Açıkladı

Güncelleme:

İlerleyen yaşına rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Nebahat Çehre, çok merak edilen güzelliğinin sırrını açıkladı.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden olan ve hala ekranların aranan yüzü olan Nebahat Çehre'nin güzellik sırrını merak etmeyen yoktur. İki hafta önce 75. yaşına giren Nebahat Çehre gençlik ve güzellik sırrını açıkladı.

"HAYATIMDA HİÇ CİLT BAKIMINA GİTMEDİM"

Usta oyuncu, "Hayatımda hiç cilt bakımına gitmedim. Hamamı aksatmam. Yüzüme de kese yaptırırım. Sabah uyandığımda yüzümü yıkar, ama bir süre kurulamam. Aç karnına ılık, limonlu su içerim. 40 dakika hafif egzersiz yaparım. Kozmetik ve güneşten uzak dururum. Un, tuz ve şekeri de kullanmam" dedi.

75 Yaşındaki Oyuncu Nebahat Çehre Güzellik Sırrını Açıkladı

75 Yaşındaki Oyuncu Nebahat Çehre Güzellik Sırrını Açıkladı

75 Yaşındaki Oyuncu Nebahat Çehre Güzellik Sırrını Açıkladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Haberler

500

Yorumlar (58)

BOBO:

güzellikmi ? bu mu ? ıyyyyy kokuşmuş bildiğin

2
36
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

eger medeniyet dediginiz...sergilemekse bedeni..bu konuda hayvanlar bizden..dahada medeni.(Mehmet Akif)

14
13
yanıtYanıtla
By-kuş:

Beğendinmi dayı :) tam senlik yaşı yaşına uygun

yanıt3
yanıt3
By-kuş:

Beni münihe kahve içmeye davet etmiyormusun

yanıt2
yanıt0
ARAFAT LI:

Hacca gidip tövbe edip kurtulmak için hala şanşı var. Dini bütün sakallı biri ile izdivaç kurarsa da ak sakallı şehimin nurundan faydalanır inşallah.

8
18
yanıtYanıtla
CEMAL:

bence hülya avşardan daha güzel

20
3
yanıtYanıtla
Esra:

70 yaşında ama hala fit. Bense 30 yaşında olmama rağmen daha birini bulupta evlenemedim. Kilolarımla başım dertte, ne yaptıysam bir türlü veremedim. Açlığa dayanamıyorum, ne bulursam yiyorum, bilhassa geceleri evde ne varsa silip süpürüyorum, sabaha kadar buzdolabında yiyecek namına hiç bir şey kalmıyor. Geçen gün pazarda çuvalla patetes satan bir yerde patetes çuvallarının yanında durup telefona bakıyordum birden kendimi bir adamın sırtında buldum :( adam meğerse beni patetes çuvalı zannedip sırtlanmış arabasının bağajına atacak.... Gülmeyin, gülmeyin

3
13
yanıtYanıtla
spartartalı fako:

salakca bir yorum veya espiri annayışınız var kimsede gülmez zaten merak etme birde artık erkek olupda hala bayan ismi kullanma.

yanıt1
yanıt0
Damga:

Bunda gülünecek ne var anlamadım. İnsanlar türlü sebeplerden kilolu olabilirler. Önemli olan o kişinin okuyup kendini geliştirmesidir. Yoksa biz çok gördük erken yaşta kocaya kaçıp da aleme malzeme olanları. Bu kişiler zayıf olsa ne yapayım. Adı çıkmış bir kere...

yanıt1
yanıt0
Eskilerden Gökhan:

Bunları yazan başka bir kız ama Esra diye birini hazmedemediği, onun gibi olamadığı için buradan nefretini kusuyor. Zavallılık belirtisi. Git bir türlü sevemediğin kocanla, çocuğunla ilgilen. Yazık...

yanıt1
yanıt0
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title