Haberler

7 Ay Önce Anne Olan Megan Fox, İç Çamaşırı Markası İçin Cesur Pozlar Verdi

Güncelleme:

ABD'li oyuncu Megan Fox 7 ay önce bebeğini kucağına almıştı. İç çamaşırı markası için cesur pozlar veren Fox'un kısa sürede fit vücudunu geri kazanması herkesi şaşırttı.

Dünyaca ünlü yıldız Megan Fox bir iç çamaşırı firması için kamera karşısına geçti. 30 yaşındaki Fox'un cesur pozları dikkat çekti.

7 AY ÖNCE ANNE OLMUŞTU

Geçtiğimiz ağustos ayında anne olan ünlü oyuncu Megan Fox, güzelliğinden hiç bir şey kaybetmediğini bir kez daha kanıtladı.

MEGAN FOX'TAN CESUR POZLAR

Transformes ve Ninja Kaplumbağalar filmlerindeki performansı ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Megan Fox, bir iç çamaşarı markası için verdiği cesur pozlar ile yürek hoplattı.

FOX FİT VÜCUDUNU GERİ KAZANDI

Fox, fit vücudundan hiçbir şey kaybetmediğini de herkese gösterdi. Frederick Hollywood adlı iç çamaşırı markasının yüzü olan ünlü oyuncu, aynı zamanda firmanın hissedarı ve yaratıcı yönetmeni de oldu. Fox, firma için bir kapsül koleksiyon da hazırladı. Marka geçtiğimiz gün kampanya reklamını da yayınladı. Koleksiyonun temasına uygun çekilen reklam filmi şu an sosyal medyada en çok paylaşılan paylaşımlardan biri oldu.

İşte Megan Fox'un o paylaşımları:






Kaynak: Haberler.com / Magazin

Megan Fox Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title