Haberler

    'Serenay, evli adamdan hamile' davasında karar çıktı

    Güncelleme:

    Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisi hakkında 'Serenay, evli bir kulüp başkanından hamile mi?' diyen program sunucusu Pınar Ergüner'e açtığı davayı kazandı. İşte ayrıntılar...

    Serenay Sarıkaya, sunucu Pınar Ergüner'e Beyaz TV'de yayınlanan programda kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu ve hakkında asılsız iddialarda bulunduğu gerekçesiyle 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

    EVLİ KULÜP BAŞKANIYLA BİRLİKTE OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

    Sözcü'nün haberine göre; Sarıkaya'nın avukatı İsmail Filiz aracılığıyla mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, 8 Temmuz 2019 tarihinde bir televizyon programında altyazı olarak ' Serenay Sarıkaya hamile mi?' başlıklı bir haberin çıktığı, ardından da programın sunucusu Pınar Ergüner'in 'Öyle bir şey iddia edeceğiz ki kimileri yalanlayacak' dedikten sonra, ' Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile birlikte olduğunu ve ondan hamile kaldığını, kulüp başkanının çocuğu aldırmak istediği, Sarıkaya'nın çocuğu aldırmak istemediği, çocuğu aldırmazsa rezil olacağı, doktora aldırması için para teklif edildiği' şeklinde iddialara yer verildiği anlatıldı.

    GERÇEK DIŞI İDDİALAR

    Dilekçede, iddiaların gerçek dışı ve iftira niteliğinde olduğu, Serenay Sarıkaya'nın şeref ve onuruna ağır saldırı niteliğinde yorumlar yapıldığı belirtilerek, "Haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Serenay Sarıkaya'nın evli bir kulüp başkanı ile hiçbir zaman bir ilişkisi olmadığı gibi hamile de kalmamıştır. İlişkisi olmayan birisinden hamile kalması mümkün değildir" ifadeleri yer almıştı.

    10 BİN TL TAZMİNAT

    İstanbul 13. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde bugün görülen davanın karar duruşmasına taraf avukatları katıldı. Mahkeme, tazminat talebini kısmen kabul ederek Pınar Ergüner'in davacı Serenay Sarıkaya'ya 10 bin lira ödemesine hükmetti.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Serenay Sarıkaya Pınar Ergüner Beyaz Tv Magazin Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    Bakmadan Geçme

    Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne?
    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title