Haberler

Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Ebru Şancı'nın sosyal medya paylaşımlarının ardından internet aramalarında eşi ve çocukları ile birlikte hayatı merak konusu haline geldi. Ebru Şancı kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Ebru Şancı kaç yaşında, nereli? Ebru Şancı kimdir, kaç yaşında eşi Alpaslan Öztürk kim" Ebru Şancı aslen nereli, kaç çocuğu var"

Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında, nereli? soruları gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eşi manken Ebru Şancı kızlarının doğumundan bu yana 200 dadıyı işe alıp çıkardığını söylemesi üzerinde magazin gündeminde araştırılan isimler arasında yer almıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken isim hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College'de okumuştur. 2006'da New York'a taşındı ve New York Üniversitesinin 'Oyunculuk ve Drama' Bölümünde okuyarak bitirmiştir.

17 yaşındayken Brezilya'daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu. Daha sonrasında Türkiye'ye gelip burada mankenliğe başladı.

2001 yılında Londra'ya taşındı. 2006'da New York'a taşındı. 2010 yılında ise Türkiye'ye döndü. Londra'dayken 2002'de hayatını değiştiren adamla yani Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi'yle tanıştı ve üç yıl aşk yaşadı. Onun sayesinde Londra Regent College'de okudu. Ebru Şancı daha sonra Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'yla aşk yaşamaya başladı. Daha sonra Ebru Şancı'nın adı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yla anıldı. Son çıkan haberlerde ise Ebru Şancı'nın adı Alparslan Türkeş'in milletvekili oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş ile anıldı. Ebru Şancı, daha önce Önder Açıkbaş ve Cihan Haspolatlı'yla da aşk yaşamıştı.

Fashıon One'da program yaptı. İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ebru Şancı, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

7 Eylül 2015 tarihinde futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eskişehir'de düzenlenen sade bir törenle evlendi. Çift, düğünü ise Belçika'daki bir şatoda yaptı.

EBRU ŞANCI EŞİ ALPASLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

Alpaslan Öztürk (d. 16 Haziran 1993), bonservisi Standard Liège'de bulunan Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da kiralık forma giyen Belçikalı-Türk futbolcu. Kariyerine Beerschot kulübünde başladıktan sonra Birmingham City altyapısında iki yıl oynayan futbolcu sol bek ve orta sahada görev yapmaktadır. İki yıl İngiltere'de forma giyip Beerschot'a geri döndükten sonra, Ocak 2012 tarihinde as takıma girmiştir. Kulüp küme düştükten sonra Öztürk Standard Liège'e transfer olmuştur. Bir sezon Kasımpaşa'da kiralık oynadıktan sonra 2015-16 sezonu itibariyle Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giymektedir.

Ailesinin ülkesi olan Türkiye adına 18 yaş altı ve 20 yaş altı takımında, doğduğu ülke Belçika adına ise 18 yaş altı, 19 yaş altı ve 21 yaş altı takımında forma giymiştir.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk'ün iki kızı, Ceylin Öztürk, Mila Öztürk ile bir oğlu Kürşad Fırat Öztürk var.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Alpaslan Öztürk Ebru Şancı Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title