Haberler

Madrid'de 8. Mfshow Moda Etkinliği - Couchel 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Madrid'de 8. MFShow Moda Etkinliği- Moda etkinliğinin son gününde büyük beden kıyafetler tanıtıldı İspanya'nın başkenti Madrid'de bu yıl sekizincisi düzenlenen MFShow moda etkinliğinin son gününde ünlü modacıların büyük beden kıyafetleri sergilendi.

Madrid'de 8. MFShow Moda Etkinliği- Moda etkinliğinin son gününde büyük beden kıyafetler tanıtıldı İspanya'nın başkenti Madrid'de bu yıl sekizincisi düzenlenen MFShow moda etkinliğinin son gününde ünlü modacıların büyük beden kıyafetleri sergilendi. Couchel, Adolfo Dominguez ve Elena Miro gibi modaevlerinin 2015-2016 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını tanıttığı gösteride podyuma çıkan 42 beden ve üstü mankenler izleyicilerden büyük ilgi gördü.Tara Lynn, Candice Huffine ve Robyn Lawley gibi son dönemlerde öne çıkan büyük beden mankenlerin de yer aldığı defileleri kalabalık bir grup izledi.Büyük beden mankenleri arasında büyük ilgi gören Amerikalı Lynn, "Bu organizasyonda yer almaktan ve Couchel'in defilesinde mankenlik yapmaktan çok mutluyum" dedi.MFShow'un İletişim Müdürü Nacho Perez Castano de "Sokağın aynası olan gerçek modaya da yatırım yapıyoruz. Kalçalı kadınlar, bir gerçek. 38 ya da 40 beden giyen kadınlar kadar güzeller. Moda defilelerinde onların da yer almasına önem veriyoruz" şeklinde konuştu. Büyük bedenin artık bir tabu olmaktan çıktığını ve moda dünyasında ciddi bir yere sahip olduğunu söyleyen MFShow yetkilisi, "Artık hemen hemen her organizasyonda büyük bedenler için de defileler yapılıyor. Buna ciddi bir talep var. Gerçek dünyada zaten 40 beden bir giysinin, satış 34 beden giysiden çok daha fazla sattığını göreceksiniz. Böylesine bir potansiyeli göz ardı edemezdik" yorumunda bulundu.Defilelerde, büyük beden kıyafetlerde çoğu zaman kullanılan siyah ve koyu renkler yerine beyaz ve açık tonların tercih edilmesi dikkat çekti. -8. MFShow Moda Etkinliği-Couchel-Büyük beden

Kaynak: AA / Kültür Sanat

William Lynn İspanya Madrid Moda Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title