Haberler

Madde Bağımlısı Genç, Amatem'de Güvenlik Şefini Bıçakladı

Bursa'da taburcu edildiği Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'ne giderek tekrar tedavi görmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Celil Özay, doktoru güvenlik şefi aracılığı ile 'devlet hastanesinde psikiyatriste görünsün' cevabını iletti.

Bursa'da taburcu edildiği Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi'ne giderek tekrar tedavi görmek istediğini söyleyen 25 yaşındaki Celil Özay, doktoru güvenlik şefi aracılığı ile 'devlet hastanesinde psikiyatriste görünsün' cevabını iletti. Buna sinirlenen Özay, belinden çıkardığı bıçakla güvenlik görevlisini yaraladı. Jandarma tarafından gözaltına alınan Özay, savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi'nde bulunan AMATEM'de bir süre yatarak tedavi gördükten sonra geçen ay taburcu edilen madde bağımlısı Celil Özay, önceki gün AMATEM'e giderek burada tekrar yatmak istediğini söyledi. İddiaya göre doktorunun güvenlik şefi aracılığı ile 'Celil Muradiye Devlet HAstanesi'ne gidip burada psikiyatriste görünsün" diye haber göndermesi üzerine sinirlenen Özay, tartıştığı güvenlik şefi 45 yaşındaki Güvenlik Şefi İbrahim Genç'i kalçasından iki bıçak darbesiyle yaraladı. Elinde bıçakla çevredekilere korsu salan Özay, daha sonra kaçtı.

'BENİ TRENE BİNDİRMEDİĞİ İÇİN VURDUM'

İlk tedavisi burada yapılan İbrahim Genç daha sonra ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Kaçan Özay ise jandarma tarafından yakalandı. Verdiği ifadede, "Benim babam Erol Evcil, amcam ise Hüseyin Kayapalı. Benim burada olduğumu söyleyin yoksa sizi süründürürüm. Güvenlikciyi ise beni trene bindirmediği için vurdum. Asıl suç onda" dedi.

Hastanede tedavisi devam eden İbrahim Genç ise, Celil Özay'ın daha önceden AMATEM'de yatarak madde bağımlılığı tedavisi gördüğünü belirterek. "Doktoru kendisini taburcu etti. Ancak o bizde psikolojik tedvi görmek istediğini söyledi. Doktoru Muradiye Devlet Hastanesi'ne gitmesini istedi. Bunu ona bildirdiğimde yumruk atarak beni düşürdü. Sonra da bıçakladı" diye konuştu.

Jandarmada İfadesi alınan Celil Özay, savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Bursa / Osmangazi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muradiye Devlet Hastanesi İbrahim Genç Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title