Haberler

    Mac Değiştirme Programı Apple Store'larda Olacak: Eskiyi Getir Yeniyi Al

    Güncelleme:

    Apple, Mac bilgisayarını satmak, model değiştirmek isteyen kullanıcılara kolaylık sağlayacak yeni bir program başlatıyor. Mac değiştirme programı,"Eskiyi getir, yeniyi al" programı hangi ülkelerde geçerli olacak? Apple Store'larda yeni Mac değişim kampanyasının detayları haberimizde.

    Mac Değiştirme Programı Apple Mağazalarında Olacak

    Kullanıcılar, 15 Haziran'dan itibaren Amerika'da, 18 Haziran'dan itibaren Kanada'da Mac değişim programından faydalanabilecek. Apple, hali hazırda iPhone, iPad, Apple Watch için takas kampanyası sunuyor. Öncesinde kullanıcılar Mac'lerini değiştirmek için Apple'ın web sitesini kullanmak zorundaydı. Bu durumda Mac'lerini Apple'a göndermek zorunda kalıyorlardı ve onaylandıktan sonra hediye çekini alabiliyorlardı. Artık bu işlem Apple Mağazaları'nda yapılacak. Apple Store'larda takas yapan kullanıcılar Mac'lere büyük indirimlerle, en iyi fiyata sahip olmuş olacaklar. Kullanıcıların Apple ürünlerini satmalarının veya yeni model almalarının en zahmetsiz yolu olacağı kesin. Mac'ini satmak isteyen kullanıcılar artık alıcı aramak, alıcılarla uğraşmak zorunda kalmayacak.

    Mac Değişim Kampanyası Satışları Artırabilir

    Yeni Mac mağaza değişim kampanyasının Mac satışlarını artırmasına yardımcı olması bekleniyor. Apple ayrıca Mac ve iPad ürünlerini Apple Card ile satın alacak kullanıcılar için faizsiz kredi planını açıkladı. Bu kampanya da hafta boyunca geçerli olacak. Unutmadan, Türkiye'deki Apple Mağazaları (Akasya ve Zorlu Center) 8 Haziran günü itibarıyla açılışı gerçekleştirdi.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Apple Store Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title