Haberler

Lütfiye Çam, Kadın Girişimcilere Sertifikalarını Verdi

Yonca Yaşam Merkezi’nde düzenlenen “Proje Döngüsü Eğitim Programı” sertifika törenine AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da katıldı.

Yonca Yaşam Merkezi'nde düzenlenen "Proje Döngüsü Eğitim Programı" sertifika törenine AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam da katıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanlığı ve Ankara Kalkınma Ajansı işbirliğiyle 81 ilde başlatılan "Proje Döngüsü Eğitim Programı" sürüyor. Ankara'da eğitimini tamamlayan 50 kadın için düzenlenen sertifika töreninde Milletvekili Çam'ın yanı sıra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti MKYK Üyesi Burçin Öztürk, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert de hazır bulundu. İki hafta önce başlatılan ortak program ile girişimci kadınlara ufuk kazandırmayı ve onların önünü açmayı hedeflediklerini söyleyen Lütfiye Selva Çam, yurt genelinde yaklaşık 2 bin kadının bu eğitimi alması için özel bir çaba gösterdiklerini belirterek, "Ankara'daki çalışmadan sonra Kars'ta bir çalışma yapıldı. Bu hafta da Antalya'da yapılıyor. Amacımız Avrupa hibelerinden bizim kadınlarımızın da projelerini yazarak faydalanmasını sağlamak" dedi.

Pozitif ayrımcılık devam ediyor

AK Parti iktidarında kadına yönelik pozitif ayrımcılık politikasına devam ettiklerini vurgulayan Çam, özellikle esnek çalışma modellerini hayata geçirerek kadınların hem iş hem de aile hayatında başarılı olmalarını amaçladıklarını kaydetti. Çam, kadınlara yönelik desteğin sürdüğünü ifade ederken, 1071 Kadın Girişimci Projesi kapsamında 63'üncü iş yerinin açıldığına dikkat çekerek, "Aile ortamı gibi bir rahatlık sunan Yonca Yaşam Merkezi'nde 3 günlük eğitim aldınız. Bir projenin nasıl yazılıp nasıl üretileceğini öğrendiniz. Bu güzel mekanları yapıp sizlerin kaliteli hizmet almasını sağlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından proje döngüsü eğitimi alan 50 kadına sertifikaları verilirken, programa katılanlara da aşure ikram edildi. Törenden sonra Başkan Ak, Lütfiye Selva Çam ve beraberindekilere Gümüşdere Ihlamur Vadisi'ni gezdirerek yapımı hızla devam eden proje hakkında bilgi verdi. ? - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Lütfiye Selva Çam Mustafa Ak AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title