Haberler

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yüksel Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Akın, ocak ayında yapılacak genel kurul öncesi üye esnafları ziyaret ediyor.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akın, hizmete devam etmek adına tekrar aday olduğunu söyledi.

Tüm üyeleri 14 Ocak Pazar günü saat Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek genel kurula davet eden Akın, "Yaklaşık 290 üyemiz var. Bu üyelerimiz arasından şu anda 274 oy kullanacak arkadaşımız mevcut. Tüm üyelerimizi bu önemli günümüze bekliyoruz. Birlikte kuvvet doğar ilkesiyle hareket ediyoruz. Dargınlık, kırgınlık olmadan tüm esnaf üyelerimiz ile istişare içindeyiz." diye konuştu.

Lüleburgaz'a çok önemli yatırımlar kazandırılacak

AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Lüleburgaz'ın 2018 yılı içerisinde çok önemli hizmetleri almaya başlayacağını belirtti.

Koç, makamında düzenlediği basın toplantısında AK Parti'nin merkezinde insan ve hizmet olduğunu belirtti.

Bu yıl yeni Devlet Hastanesi'nin açılacağını, Lüleburgaz Deresi'nin ıslahı ve kapalı spor salonunun yapımının da başlayacağını ifade eden Koç, şunları söyledi:

"30 Aralık Cumartesi günü Kırklareli İl Kongresi'ne katılan Sayın Başbakanımız, belediyenin inat etmesi nedeniyle bir türlü yapımına başlamayan Lüleburgaz çevre yolunun yapımına 2018 yılı içerisinde başlanacağının müjdesini verdi. Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz'ın gayretleri ile Başbakanımıza konu aktarıldığında belediyenin keyfinin beklenemeyeceği ve Lüleburgaz'ın inatla yönetilemeyecek kadar önemli olduğu ve artık bu trafik yükünü kaldıramadığının görüldüğü ve böylesine önemli bir ilçenin çevre yolundan mahrum kalamayacağının müşahede edilerek yapımına başlanması talimatını verdi. Sayın vekilimizin ve şahsımın gayretleri ile Lüleburgaz hak ettiği çok önemli hizmetleri 2018 yılı içerisinde almaya başlayacak."

Kaynak: AA / Güncel

Necdet Tekin Yüksel Akın Lüleburgaz Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title