Haberler

Lüleburgaz'da Huzur Toplantısı Yapıldı

Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Özerler Mahallesi'nde bir kahvehanede düzenlenen toplantıya, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abuzer Sağdıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gürkan Güler, İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada, huzur toplantılarında vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

Özellikle son dönemde artan madde kullanımı konusunda, ailelerin çocuklarına doğru kişilerle arkadaşlık kurmalarını tavsiye etmesini isteyen Kaya, bu durumla hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Kullanıcıların zorunlu tedavi ettirilmesi için yasal bir düzenleme olmadığını ifade eden Kaya, "Bu konuda İlçe Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplantısında aldıkları karar doğrultusunda yasal düzenleme getirilmesi için bir başvuru yapacağız. Kabul görmesi durumunda tedaviyi şahıs istemese bile zorunlu olarak yaptırmalarını sağlayacağız. Aksi durumda kullanıcı tedaviyi kabul etmeyince bir şey yapamıyoruz" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Koca da bu konuda büyük bir özveriyle mücadele verdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kaya Lüleburgaz Ali Koca Porsuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title