Haberler

Liseli Mehmet, Karnesini Alamadan Kazada Öldü

Güncelleme:

Şanlıurfa'da, karne almaya giden öğrencilerin bulunduğu otomobil, halk otobüsüne çarptı. Kazada, lise son sınıf öğrencisi Mehmet Şeker öldü, 3 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'da Maşuk Mahallesi yakınlarında, karne almaya giden öğrencilerin bulunduğu otomobil, halk otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, lise son sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Mehmet Şeker öldü, 3 kişi de yaralandı.

KARNELERİNİ ALMAK ÜZERE YOLA ÇIKTILAR

22 yaşındaki Mustafa Elçibey, yönetimindeki 63 KN 828 plakalı otomobiliyle, liseli arkadaşları Mehmet Şeker, Serkan Doğan ve Merve Kavşak'ı karnelerini almaları için GAP Anadolu Teknik ve Mesleki Lisesi'ne götürmek üzere yola çıktı.

PARAMPARÇA OLAN OTOMOBİL YOLA SAVRULDU

Okul yolunda sürücü Elçibey'in direksiyon kontrolünü yitirmesiyle otomobil, önündeki Osman Avcı yönetimindeki 63 K 1568 plakalı halk otobüsüne arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil paramparça olurken, öğrenciler ise yola savruldu.

LİSELİ MEHMET HAYATINI KAYBETTİ

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralı öğrencilerden Mehmet Şeker, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

3 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Şeker'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazada yaralanan 2'si öğrenci 3 kişinin tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Şeker Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (3)

sa:

katil koç gurubu. bu arabaları nasıl testlerden geçirdin de milleti ölüme yolladınız.

4
2
yanıtYanıtla
zeyna:

devlet bunları gör duy sizin verdiğiniz sigorta ücretine yurt dışında bmw araç alınıyor allah sizi kahretmesin memleketin geldiği şu düzene bakın

4
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Tofaşa para verenin aklından şüphe ederim. Aynı fiyata aynı modellerde mazda ve toyotalar mevcut. On kat daha sağlam ve güvenilir. Ama gelde bu ruh hastalarına anlat. Cahaletin adı da bu zaten

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title