Haberler

Lice'de Öğrencilere Giyim ve Spor Malzemesi Yardımı

Lice Kaymakamı Özer Özbek, ilçedeki eğitim çıtasının yükseltilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Lice Kaymakamı Özer Özbek, ilçedeki eğitim çıtasının yükseltilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Özbek, Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu toplantı salonunda, öğrencilere giyim ve spor malzemesinin dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık 6 ay içinde eğitime 600 bin lira harcandığını söyledi.

Lisede okuyan öğrencilerin taşınmasında 157 bin lira ile LCW firmasıyla yapılan görüşmelerde ilçedeki toplam 34 okulda öğrenim gören maddi imkanı ve sosyal güvencesi olmayan 2 bin öğrenciye yaklaşık yüz bin lira değerinde kıyafet temin edilerek satın alındığını ifade eden Özbek, öğrencilere yönelik yapılan harcamaları anlattı.

Özbek, kitap, kırtasiye, test soru bankası, burs desteği ve dershane yardımı olmak üzere toplam 600 bin lira yardım yapıldığını belirterek, "Bu tür yardımlar hızlanarak devam edecek. Eğitime önem veren biriyim. İlçedeki eğitim çıtasının yükseltilmesi için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Sadece eğitim değil, sosyal, ekonomik, kültürel ve sağlık alanlarında da ilçenin gelişmesi için çaba gösteriyorum. Ben kaymakam olarak nasıl çalışıyorsam, hizmet ediyorsam öğretmenlerimizden de daha fazla çalışmalarını istiyorum. Herkesten Lice'ye hizmet etmesini bekliyorum" dedi.

Daha sonra öğrencilere, giyim ve spor malzemeleri dağıtıldı.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Ayşe Toprak Özer ÖZBEK Lice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title