Haberler

Levent Üzümcü ve Şebnem Sönmez CHP İddialarını Reddetti

Güncelleme:

CHP’de gelecek ay yapılacak olağanüstü kurultayda, Gezi sürecinde dikkat çeken bazı isimlerin parti meclisine gireceği iddiaları gündeme geldi. Oyuncu Levent Üzümcü ve Şebnem Sönmez'in bu isimler arasında olduğu konuşulurken iki isim de bu iddiaları yalanladı.

ŞEBNEM DÖNMEZ VE LEVENT ÜZÜMCÜ SÜRPRİZİ

CHP 5-6 Eylül’de yapılacak olağanüstü kurultaya hazırlanıyor. Şu ana kadar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tek rakip olarak Yalova Milletveklili Muharrem İnce çıkarken, eski genel başkan Deniz Baykal’ın tutumu hakkında da bir takım bilgiler edinildi. Ayrıca, Gezi Parkı sürecinde aktif rol oynayan bazı isimlerin de parti meclisene gireceği konuşulmaya başlandı. Bu isimler arasında Mehmet Karlı, Levent Üzümcü ve Şebnem Sözmez'in olduğu iddia ediliyor. Ancak Üzümcü ve Sönmez, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

"YENİ ÖĞRENDİM"

Levent Üzümcü ve Şebnem Sönmez ise parti meclisene katılacakları yönündeki iddiaları ilk kez duyduklarını, konu hakkında bir şey bilmediklerini söyledi. Habertürk'e konuşan Levent Üzümcü, konuyla ilgili hiçbir şekilde bilgisinin olmadığını, iddiaları haber sitelerinden ve sosyal medyadan takip ettiğini belirterek, "Şu an konuşmak istemiyorum, çünkü hiçbir şey bilmiyorum. Bana gelen herhangi bir teklif yok. Dişçideydim, yeni çıktım. Ben de şu an öğrendim" dedi.

"ASLA SİYASETE GİRMEM"

CHP PM için kulislerde adı geçen tiyatro sanatçısı Şebnem Sönmez ise her şeyi twitter'dan öğrendiğini söyleyerek, "Hiçbir görüşmem, bilgim olmadı. Ben de herkes kadar şaşkınım" ifadesini kullandı. "Ben asla ve asla siyasete girmem" diyen Sönmez, "Benim işim sanat. Sanat muhaliftir. Ben hiçbir zaman iktidar olmak için yarışmam, iktidara inanmam" şeklinde konuştu.

BAŞKAN SEÇİMİ AYIN 5'İNDE TAMAMLANACAK

Açıklanan kurultay takvimine göre, önce divan ardından tüzük komisyonu seçilecek. Tüzük komisyonu, tüzükle ilgili çalışmalarını yaparken genel başkan seçimi ayın 5’inde tamamlanacak. Tüzükle ilgili değişikliklerin de 5 Eylül’de tamamlanması ve aynı gün geç saatlerde parti meclisi seçimlerine geçilmesi planlanıyor.

EN AZ 15 İSİM DEĞİŞECEK

Beklenti parti meclisinin seçimlerin ikinci günde devam edeceği ve en az 15 kişinin değişeceği yönünde. Parti meclisine girecek yeniler arasında, Gezi sürecinde dikkat çeken isimlerden Üzümcü ve Sönmez iddiaları yalanladı. PM için adı geçen diğer isimler ise Erol Mütercimler ve Tuncay Özkan ile milletvekilleri Mustafa Balbay, Haydar Akay, Aykut Erdoğdu, Özgür Özel, Musa Çam ve Nurettin Demir.

Alevi kesimden de parti meclisine alınabilecek bazı isimlerden söz edilirken, ismi geçen kişiler Selahattin Özer, Cemal Canpolat ve Turhan Eser.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şebnem Sönmez Levent Üzümcü Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (27)

KEMAL D.:

CHP YI DEYIL MUHARREM INCELER LEVENTLER ŞEBNEMLER IKTIDARA TAŞİMAK UZAYLILAR BIİE GELSE IKTIDAR YÜZÜ GÖREMEZLER

17
7
yanıtYanıtla
MU - AY:

son kisi kalsam bile ATATÜRK;CÜ - CHP;LI -ALEVI - BESIKTASLI ; olmaktan vazgecmem.

8
16
yanıtYanıtla
SENDEN CACIK OLMAZ KK:

Eyy kılıçdaroğlu ülkemi yöneteceksin devlet sanat akademisimi yöneteceksin..

7
14
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

LEVENT''İN BIYIKLAR ALEVİ DEDESİ İLE ÜLKÜCÜ GENÇLİK ARASI BİR YERDE :) MHP YE DE GÖZ KIRPIYOR GİBİ :))))

19
1
yanıtYanıtla
haticekuzuku@mynet.com:

zaten bu ülkede artistlik, tiyatroculuk, şarkıcılık gibi beleşten para cukkalayan, emek gerektirmeyen gereksiz işlerin başını ermeni,alevi,yahudi,rum çeker. Para bizden lüks yaşam onlardan

yanıt0
yanıt0
ZÜLFİKAR:

AKP NİN OYLARI ERİMEYE BAŞLAMIŞ BİLE OH OLSUN.

3
16
yanıtYanıtla
BEZGİN BEKİR:

chp yi bırakın AKAPE YE BAKIN FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK VAR ŞU ANDA.AYNI ANAP IN KADERİNİ YAŞAYACAK BU GEREKSİZ PARTİ.

6
12
yanıtYanıtla
GİZA:

TAYYİP NEREDE GÖREN VAR MI?

4
13
yanıtYanıtla
KAPKARA:

CHP Yİ ALEVİLER ELE GEÇİRDİ DİYORUZ HALA ANLAMIYORLAR ULUSALCILAR CHP Yİ ELLERİYLE ALEVİLERE TESLİM ETTİLER GEÇMİŞ OLSUN ....

12
5
yanıtYanıtla
KAPKARA:

Bir zamanlar CHP DİYE BİR PARTİ VARDI...

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title