Haberler

Levent Kırca'nın Sevgilisi Aslı Çetiner'den Duygusal Mesaj

Güncelleme:

Karaciğer kanserinden kaybettiğimiz Levet Kırca'yı sevgilisi Aslı Çetiner Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla son kez uğurladı.

Geçtiğimiz günlerde karaciğer kanserinden kaybettiğimiz Levet Kırca'yı sevgilisi Aslı Çetiner, son kez veda etti.

"BU GÜZEL YOLCULUK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

Aslı Çetiner Instagram hesabı üzerinden Levet Kırca ile tatil fotoğrafını paylaşarak, altına şu notu yazdı: "Levent'cim bu güzel yolculuk için teşekkür ederim."

"EN BÜYÜK TESELLİM..."

Levent Kırca'nın 6 yıldır birlikte olduğu ve "son eşim" dediği Aslı Çetiner, yaptığı açıklamada; "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir." demişti..

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Kırca Levet Kırca Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

TÜLiN:

adam ibadet ehli degildi ki, zevkü safa ehli olarak yasadi, simdi orada atasinin yaninda, , kim bilir ne aci cekiyorlardir, , cok yazik.

28
24
yanıtYanıtla
rumeysa:

bır buyuk usdatı daha kaybettık basımız sagolsun

7
24
yanıtYanıtla
FIRAT:

Zavallı AKILfakırı olarak öldü gerı donüşü yok artık mekanı bellı değil

25
3
yanıtYanıtla
deliloy:

cehennemde zebanilerin bol olsun kırca

8
19
yanıtYanıtla
gökmen:

ulan terbiyesiz ne yapti adam sana

yanıt19
yanıt6
COK SEVEN:

TAZECIK YAVRURU KIME BIRAKTIN BE LEVENT GÖZÜN ACIK GITMIŞSINDIR YAzık

22
1
yanıtYanıtla
atakurtMobil-ANDROID:

Ateşin bol olsun yoldas

16
7
yanıtYanıtla
Halil:

Levent kirca bir numaraydi acin interneti bakin ozaman anlarsiniz Burda bazi insanlar müskimanliktan bahs ediyor imandan bahs ediyor hicbiriniz benimkadar imanli olamaz ben hayvanlara incitmeyim diye et yumarta hayvansal ne varsa yemiyorum oysa siz canavarlar gibi imansizca Hergün et yiyip canlari aliyorsunuz siz hangi cennete gideceksiniz cok merak ediyorum umarim orda hepinizi görürüm hurilerle nurilerle savalli yaratiklar

4
16
yanıtYanıtla
Neye iman ediyoruz acaba?:

(Bakara, 2/29)(Casiye, 45/13)

yanıt3
yanıt2
:

Et yemek dinimizde helal sen eti diyette oldugun icin yemiyorsundur zamaninda cok yedigin icin sisko oldun simdi o yaglari eritme zamani

yanıt2
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title