Haberler

LC Waikiki "Senden Önce" Adlı Kısa Filme Destek Oldu

Güncelleme:

LC Waikiki, Volkan Karataş'ın işitme engelli bir kızın yaşamından bir kesit sunan "Senden Önce" adlı kısa filme sponsor oldu.

Engelli Çalışanların katılımıyla "Engelsiz LC Waikiki Topluluğu" kuran ve "Engel Bilinci" oluşturmayı hedefleyen LC Waikiki, Volkan Karataş'ın işitme engelli bir kızın yaşamından bir kesit sunan "Senden Önce" adlı kısa filme sponsor oldu.

Moda perakendenin lider markası LC Waikiki, Volkan Karataş'ın engelli bir kızın yaşamına ışık tuttuğu "Senden Önce" adlı kısa filme sponsor oldu. Murat Başoğlu, Tuğçe Sarıkaya ve Anta Toros'un rol aldığı kısa film, engelli bir bireyin hayatta yaşadığı zorluklardan çarpıcı kesitler sunarak her şeye rağmen aşkın engel tanımayacağını anlatıyor.

Ülkemizde yeterli desteği bulamayan engelli bireylerin yaşamlarına ilişkin bir ayrıntıyı aktarmaya çalışarak meseleye dikkat çekmek istediğini belirten yönetmen Volkan Karataş, "Filme LC Waikiki gibi Türkiye'nin en büyük perakende markasının sponsor olması beni mutlu etti. LC Waikiki'nin Engelsiz Proje Grubu'ndaki engelli arkadaşlarımız da bu projeye gönülden destek verdiler. Filmde Murat Başoğlu, Tuğçe Sarıkaya ve Anta Toros da büyük bir özveriyle çalıştılar. Tuğçe Sarıkaya film öncesi işaret dili eğitimi de aldı" dedi.

LC Wakiki'de engel yok

Engelli çalışanların kendilerini rahat hissedeceği, engellinin topluma değil, toplumun engelliye kazandırılacağı bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışan topluluk, Engel Temalı karikatür sergisinden kütüphane oluşumuna kadar birçok kurum içi ve kurum dışı faaliyete imza atmaya devam ediyor. Bu proje ile LC Waikiki, toplumsal duyarlılığını ve engelli bireylere olan desteğine devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuğçe Sarıkaya Murat Başoğlu Karataş Moda Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Kenan Serterlikean89@hotmail.com:

Butun gazeteler Volkan Karatas'in bu filmini yazmis. Merak ediyorum, nasil izleyebiliriz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title