Haberler

LC Waikiki'nin Yeni Reklam Yüzüleri

Güncelleme:

LC Waikiki; yakında yayına girecek İlkbahar/Yaz Koleksiyonu reklam filmi için Mehmet Günsür ve Gülse Birsel ile kamera karşısına geçti.

" Türkiye'ye Her Yıl 175 Milyon Kez Yakışıyoruz" sloganıyla yola çıkan LC Waikiki; yakında yayına girecek İlkbahar/Yaz Koleksiyonu reklam filmi için Mehmet Günsür ve Gülse Birsel ile kamera karşısına geçti. Reklam çekimlerindeki rahat tavırlarıyla sete eğlence katan ünlüler, tek başlarına yer alacakları farklı iki reklam filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, İlkbahar/Yaz koleksiyonunun yeni reklam filmi kampanyası ile çok konuşulacak. Filmde, başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkatleri çeken yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür ve senarist-oyuncu kimliğiyle milyonları kahkahaya boğan Gülse Birsel yer alıyor.

Oynadığı reklam filminde "Aslında her zaman bir çizgin olmalı" diyen Mehmet Günsür, sezonun vazgeçilmezi olan denimler, blazer ceketler ve ekose gömleklerle kamera karşısına geçti. Kendisi için modada anahtar kelimenin pratiklik olduğunu söyleyen Gülse Birsel ise, çizgi, ekose ve puantiye detaylarının ağırlıkta olduğu, baharın renklerini tam anlamıyla yansıtan kıyafetlerin içinde "En önemlisi kendine yakıştırmak" diyor.

Herkese aynı anda hitap ederek Türkiye'ye her yıl 175 milyon kez yakıştığını vurgulayan LC Waikiki, yeni kampanyasında modern, eğlenceli ve enerjik bir konseptle karşınıza çıkıyor. İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nun tanıtıldığı eğlenceli kampanya, televizyon, internet, sosyal medya ve açık hava uygulamalarıyla tüketiciler ile buluşuyor.

KÜNYE

Reklamveren: LC Waikiki

Yaratıcı Grup: Mustafa Küçükkalıpçı, Engin Öztekin, Merve Kızılkaya

Müşteri İlişkileri: Didem Soydan Özcıbır, Gülçin Karakahyaoğlu

Ajans Prodüktörü: Can Taşkın

Medya Planlama : People Communications

Reklam Ajansı : Propaganda

Yapım Şirketi: PTT

Yönetmen: Umur Turagay

Müzik: Electrip Oğuz Kaplangı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Günsür Gülse Birsel Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title