Haberler

    Latin Amerika futbol takımları Brawl Stars Master League'e katıldı!

    Güncelleme:

    Çok sayıda Latin Amerika futbol kulübü yer alıyor.

    Çok sayıda Latin Amerika futbol kulübünün, 100.000 $ ödül havuzuna sahip yeni bir espor yarışması olan, yaklaşan Brawl Stars Master League'in katılımcıları olduğu açıklandı .

    Katılan takımlar arasında Flamengo, Corinthians, Boca Juniors, River Plate, Chivas, Atletico Nacional ve Universidad de Chile gibi takımlar yer alıyor.

    Katılan kulüplerin her biri, mobil MOBA kahraman nişancı başlığında özel bir oyun içi görünüme sahip olacak.

    Toplamda 13 kulüp etkinlikte yarışacak. Açıklamaya göre bu, yalnızca futbol kulüplerinin katılımcı olarak yer aldığı ilk uluslararası espor turnuvası olacak.

    Her takım, kendilerini temsil edecek oyuncuları işe almak için 'Test Turnuvaları' düzenleyecektir.

    Brawl Stars Master League'in Eylül 2021'de başlaması ve Aralık ayında sona ermesi bekleniyor.

    Etkinlik bir grup aşaması, playofflar ve büyük final formatını takip edecek. Her kulüp, final yerleşimine göre yarışmanın ödül havuzunun bir yüzdesini kazanacaktır.

    Brawl Stars Master League'e Latin Amerika katılımcılarının tamamı:

    • Atlético Nacional
    • América de Cali
    • Boca Juniors
    • Club América
    • Corinthians
    • Chivas
    • Cerro Porteño
    • Flamengo
    • Liga de Quito
    • Nacional
    • River Plate
    • Universidad de Chile
    • Universitario

    Birçok Latin Amerika futbol takımının, Brawl Stars Master League'e katılımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Latin Amerika Nacional Futbol Gamegar Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title