Haberler

Lara'dan Bikinili Klip Çeken Meslektaşlarına Sitem

Ünlü Şarkıcı Lara, Bikinili Klip Çeken Meslektaşlarına Atıfta Bulunarak, "Benim Bildiğim Bikini, Mayo Denizde Giyilir. Ben Böyle Klip Çekmem" Dedi.

Ünlü şarkıcı Lara, bikinili klip çeken meslektaşlarına atıfta bulunarak, "Benim bildiğim bikini, mayo denizde giyilir. Ben böyle klip çekmem" dedi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde 14.'sü yapılan Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Lara, Küçük Yayla'da hayranları ile buluştu. Binlerce hayranının yoğun ilgisi ile karşılaşan Lara, zor anlar yaşadı. Sahne önünde yaşanan izdiham nedeni ile sık sık görevlileri ve hayranlarını uyarmak zorunda kalan Lara, ezilme tehlikesi yaşayan küçük bir çocuğu sahnenin kenarına çıkartı. Sarıya boyattığı saçları dikkat çeken Lara, "Seda ablaya özendim. Yeni albüm geliyor. 1 ay sonra

ortalıktakiler biraz çekilsin" diye konuştu.

Hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun hastanede görüntülerinin çekilmesine tepki gösteren Lara, "Hastanede çekilen görüntülere çok kızdım. Böyle şeylerin asla reklamı olmaz. İnsanların ne zaman, ne olacağı belli olmaz" ifadelerini kullandı. Bu sırada gülümseyen bir hayranına sinirlenen Lara, "Gülme, ciddi bir şey anlatıyoruz" diyerek tepki gösterdi.

Sahne performansı ile tam not alan Lara, bikinili klip çeken meslektaşlarına da eleştiride bulunarak, "Bikinili klip ne oluyor, ben hiç anlamıyorum. Benim bildiğim bikini, mayo denizde giyilir. Kadın olmak özel bir şeydir. Ne öyle televizyonda soruyorlar, 'Neden bikinili klip çektiniz?'. 'Çünkü yaz geldi, o yüzden bikinili' diyor. Ben öyle klip çekmem. Ben İç Anadolu kızıyım, bana yakışmaz. Kızım bana ne der sonra" diye konuştu.

Yaylada yapılan etkinliğe Vali Dr. Recai Akyel, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mustafa Önsel, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Zile Belediye Başkanı Murat Ayvalıoğlu, eski Devlet Bakanı Dr. Reşat Doğru, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

(Nİ-MAY-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title