Haberler

Lapsekispor'da Transfer

Lapseki spor Tekirdağ Site Sporda forma giyen Kadir Sağlam ile anlaştı.

Lapseki spor Tekirdağ Site Sporda forma giyen Kadir Sağlam ile anlaştı.

Lapseki spor Tekirdağ Site Sporda forma giyen Kadir Sağlam ile anlaştı. Lapsekispor yönetimi, Furkan Güngör ve Samet Yüksel'in ardından Çanakkale Dardanelsporun eski stoperi ve Manisa doğumlu olan 20 yaşındaki Kadir Sağlam ile sözleşme imzaladı. Transferini değerlendiren genç oyuncu, "Lapsekispor gibi önemli bir camiaya hizmet vermek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Bu şehir, bu taraftar Bölgesel Amatör Ligi fazlasıyla hak ediyor. Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Takımın geleceği adına çok önemli bir oyuncuyla anlaştıklarını belirten Lapsekispor Başkanı Halil Aydoğan, "Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşmak adına kadromuzu çok güçlendireceğiz. Alacağımız oyuncular, bu camiaya ve bu taraftara yakışacaktır. Taraftarımızın gönlü rahat olsun" diye konuştu. Teknik heyet adına konuşan antrenör Sadettin Özkan da Kadir gibi gelecek vadeden bir oyuncuyu kadroya dahil ettiklerini belirterek, "Bu tip oyuncuları takip ederek, bünyemize kazandırmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Lapsekispor'a uzun süre fayda sağlayacak oyuncular transfer etmek. Bu yetenekler sahada takımımıza büyük katkı sağlayacak" ifadelerine yer verdi.

Kadir Sağlam ilk olarak İzmir'in İlkadımspor kulübünde futbola başladı ve daha sonra beş yıl aralıksız Çanakkale Dardanelspor'da görev yaparak bir sezonda bölgesel amatör ligi takımlarından Yeni Çanspor'da görev aldı. Son olarak Tekirdağ süper amatör ligi takımlarından Tekirdağ Sitespor'da oynadı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samet Yüksel Tekirdağ Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title