Haberler

Lapseki'de 'Doğa Yürüyüşü' Büyük İlgi Gördü

Lapseki Belediyesi tarafından 2'incisi gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü, 350 spor severin katılımla gerçekleşti.

Lapseki Belediyesi tarafından 2'incisi gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü, 350 spor severin katılımla gerçekleşti. Hafta sonunu spor yaparak isteyen Lapsekiler, doğa yürüyüşüne akın etti.

Lapseki'den Dumanlı Dağına gelen spor severler, Baklacık mevkiinden başlanan yürüyüşü Bostancı mevkiine tırmanışla son buldu. Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ve Lapseki Belediye Başkanın Gani Mehmet Ekim'inde aralarında bulunduğu sporcular 10 kilometrelik yürüyüşün ardında Bostancı mesire alanına geldi. Lapseki Belediyesi tarafından dağıtılan kumanyalan ile mesire alanında pinkik yapan vatandaşlar, güzel bir hafta sonunu geçirmenin keyfine vardı. Piknik havasında gerçekleşen yürüyüşün çok iyi geldiğini dile getiren Lapseki Belediye Başkanın Gani Mehmet Ekim, bunun gibi organizasyonları sıklıkla yapmak istediklerini söyledi. Ekim, eşsiz doğa güzelliklerinin yerinde görüldüğünü ve en önemlisi vatandaşların spor yapılmaya teşvik edildiğini ifade etti. oğa yürüyüşüne, Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gani Mehmet Ekim Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title