Haberler

Kuyumcuların Yüzme Yarışı

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, moral ve motivasyonu arttırmak üzere kuyumcular arasında yüzme yarışması düzenledi.

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası, moral ve motivasyonu arttırmak üzere kuyumcular arasında yüzme yarışması düzenledi. Yarışlara büyük ilgi gösteren kuyumcular, hem serinledi, hem yarıştı.

Geçen yıl futbol turnuvası düzenleyen Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul, bu yıl aşırı sıcaklar nedeniyle iş yapamaz duruma geldiklerini söyledi. İş yapamayan kuyumcu esnafının moral ve motivasyonunu artırmak üzere bu yıl yüzme yarışları tertip ettiklerini ifade eden Akkul, 20- 30 yaş arası A kategorisinde, 30- 40 yaş arasındakiler B kategorisinde ve 45- 50 yaş arasındakilerin de C kategorisinde hem yarıştıklarını hem serinleyerek eğlendiklerini kaydetti. 275 kuyumcunun katıldığı yüzme yarışlarında, Gençlik Spor Müdürlüğü'nden gelen 7 profesyonel yüzme hakemi görev yaptı. Yarışlarda, A kategorisinde Mehmet Akal, B kategorisinde Berat Can ve C kategorisinde ise Avni Çelik birinciliği kazandı.

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul, her kategoride birinci gelene kupa ve madalyalarını vererek yarım altın hediye etti. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title