Haberler

Kütükle Birlikte Yamaçtan Yuvarlanan İki Kardeşten Biri Öldü

TRABZON'un Akçaabat İlçesi'nde 35 yaşındaki Cengiz Köse ve ağabeyi 38 yaşındaki Haydar Köse, kesilen ağaç kütüklerini yola indirmek isterlerken dengelerini kaybederek yamaçtan yuvarlandı.

TRABZON'un Akçaabat İlçesi'nde 35 yaşındaki Cengiz Köse ve ağabeyi 38 yaşındaki Haydar Köse, kesilen ağaç kütüklerini yola indirmek isterlerken dengelerini kaybederek yamaçtan yuvarlandı. Ağır yaralanan iki kardeşten Cengiz Köse kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay Acısu Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Cengiz Köse ve ağabeyi Haydar Köse, daha önce yol çalışması nedeniyle kesilen ağaç kütüklerini bölgedeki yamaçtan yola indirmek istedi. Bu sırada ağaç kütüğünün kontrollerinden çıkması üzerine hamle yapan 2 kardeş, bir anda dengelerini kaybederek ağaç gövdesiyle yamaçtan yuvarlandı.

Olayda ağır yaralanan Cengiz Köse kaldırıldığı Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti, çenesi kırılan Haydar Köse ise Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Köse Akçaabat Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title