Haberler

Kutsi, Uğruna Boşandığı Sevgilisi Feyza Çıpa'dan Ayrıldı

Kutsi, uğruna 7 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'dan boşandığı oyuncu Feyza Çıpa'dan ayrıldı. İkilinin birbirini sosyal medya hesaplarından çıkarması iddiaları doğruladı.

44 yaşındaki şarkıcı Kutsi 2014'ten beri birlikte olduğu ve bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Feyza Çıpa'dan ayrıldı.Çiftin, sosyal medya hesaplarından birbirlerini çıkarması, ayrılık iddialarını güçlendirdi.

SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

İşleri nedeniyle düğün tarihlerini erteleyen ikili birbirlerini sosyal medya hesabından sildi. Aralık ayında nişanlanan çiftin, fotoğraflarını da silmeleri Ayrıldılar mı? Sorusunu akıllara getirdi.

Kutsi, Uğruna Boşandığı Sevgilisi Feyza Çıpa'dan Ayrıldı

GEÇTİĞİMİZ YIL DA AYRILMIŞLARDI

Geçtiğimiz yıl da ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin ayrılık sebeplerinin Kutsi'ninevliliğe yanaşmaması olmuştu. Tekrar barışan çift Aralık ayında evliliğe ilk adımlarını atıp nişanlanmıştı.

Kutsi, Uğruna Boşandığı Sevgilisi Feyza Çıpa'dan Ayrıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

Büşra:

MUTLULUĞUNU KIMSENIN GÖZYASI ÜZERINE INŞIA ETME TEMELI SAĞLAM OLMAYAN BINA YIKILMAYA MAHKUMDUR..

34
1
yanıtYanıtla
ADALET:

Bir taraf ağlarken diğer taraf mutlu olmaz.. illaki çıkar 20 senede geçse senden çocuğundan o yüzden ah almamak gerek her konuda

34
1
yanıtYanıtla
Doğru konuşalım:

Doğrusu bu ki bu adam akıllı değil Allah ıslah etsin biri yüzden 7 yıllıkki karısından ayrılır mı adamı doktor dizinden görmüştüm severdim ama bu hareketin den sonra sevmez oldum

26
2
yanıtYanıtla
Altug:

Evli oldugunu bildigi halde yuva yikan insan en az seytan kadar igrenc biridir. . Allah hic bu dunyada yuzunu guldurur mu yuva yikan insanin . . asla. . ne diye halen yuva yikarsiniz . . . cezalandirilacaksiniz. . bunun bir de obur dunyasi var orada da cezanin asli gelecek. . iffet namus guzel ahlaka onem verecek tum Turk halki yoksa helak oluruz. .

25
1
yanıtYanıtla
Ahı çıkan mazlum:

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. İlahi Adalet işte.

20
1
yanıtYanıtla
Kıllı:

hade lan ordan cahil.

yanıt1
yanıt3
Kılsız:

Kıllı kardeş kartvizitini at demedim ki sana.

yanıt2
yanıt2
TEO:

eeee kutsi efendi kimsenin ahını almayacaktın kimsenin ahı kimsede kalmaz

20
0
yanıtYanıtla
gerçekbu:

eden bulur.

18
0
yanıtYanıtla
OLMADI:

me umdun ne buldun ne bekliyodun kutsi cocugunun ve esinin ahı yakanı bırakmaz aglayanın malı gülene yaramaz en iyisi olmus

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title